Important

Anunț privind modificările în circulația rutieră la intersecția bulevardelor Republicii cu Independenței și strada Dimitrie Cantemir

Primăria Municipiului Baia Mare aduce la cunoștința locuitorilor și participanților la trafic că, începând din această seară, vor fi implementate modificări semnificative în circulația rutieră din zona intersecției bulevardelor Republicii cu Independenței și strada Dimitrie Cantemir. Schimbările au drept scop fluidizarea traficului și îmbunătățirea siguranței rutiere în această zonă intens circulată.
Modificările sunt următoarele:
• pe strada Dimitrie Cantemir, la intrarea în intersecție, prima bandă va permite atât înaintarea, cât și virajul la dreapta spre bulevardul Independenței, iar a doua bandă va fi destinată exclusiv virajului la stânga.
• pe bulevardul Republicii, la intrarea în intersecție, în direcția spre bulevardul Independenței, distribuția benzilor va fi următoarea: prima bandă – exclusiv viraj la dreapta; a doua bandă: înainte și viraj la stânga; a treia bandă: exclusiv viraj la stânga
• la intrarea pe bulevardul Republicii dinspre bulevardul Independenței, circulația se va desfășura pe o singură bandă care, ulterior, va continua pe două benzi (din dreapta accesului în parcarea Kaufland).
Pentru a implementa aceste modificări, în această seară, începând cu ora 20, se vor executa lucrări de marcare a drumului. Noile reglementări rutiere vor intra în vigoare imediat după finalizarea acestor lucrări.
Primăria Municipiului Baia Mare solicită tuturor conducătorilor auto să fie atenți la noile marcaje și să respecte semnalizarea rutieră.

Te-ar putea interesa si

REȚINUT PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI CONDUCEREA UNUI VEHICUL SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI SAU A ALTOR SUBSTANȚE

Redactie

Live-ul lui Armin van Buuren de la Untold, pe locul 1 în top Billboard

Redactie

”BUN DE MARAMUREȘ” DE SFÂNTĂ MĂRIE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.