BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

REACȚIA FOSTULUI SENATOR, dr Liviu Titus Pașca: ”Le-am acordat primul ajutor, inclusiv crema pentru arsuri. Au refuzat să colaboreze cu noi, nu ne-au dat actele”

www.vasiledale.ro și www.plus.ro are declarațiile oficiale ale medicului vizat de acuzele părinților care au fost la Centrul de Permanență din Baia Sprie cu copilul lor care a avut arsuri la nivelul feței după ce ar fi căzut pe un grătar incins.

”Eu vă spun că ei au venit în jur de 22.15-22.20. Eu eram în camera de gardă, am auzit voci. Am ieșit din camera de gardă și am venit către sala de tratament unde era dna asistență. L-o curățat pe băiat, avea la nivelul obrazului drept o iritație. Ei spuneau că a căzut cu bicicleta și eu i-am întrebat când au căzut. Păi pe la 7.30. Și zic de la 7 jumătate până la 10 jumătate de ce nu ați venit. Asistenta i-a pus un unguent și zic no e un caca-maca asta, nu e nimic. Atunci au început să facă circ. Am vrut să îl înregistrăm și au refuzat. Au zis că mă reclamă, le-am zis să mă reclame unde doresc dar vreau să îl înregistrez. Au refuzat, nu au vrut să ne dea nimic să îl înregistrăm pe băiat. Noi l-am tratat și după ce l-am tratat am vrut să le spun să nu își facă probleme, să meargă la medicul de familie, eventual vă mai pansează și el și zic că un caca-maca. Adică că nu e nicio treabă serioasă” ne-a declarat dr Liviu Titus Pașca.

”Au venit după ora 22.00 la Centru. Au bătut la ușă, i-am poftit înăuntru. Eu am văzut că este vorba despre o plagă arsă. Eu am început să dezinfectez, am aplicat crema pentru arsuri, i-am acordat primul ajutor. Domnul doctor a auzit discuțiile și a venit din camera de gardă, i-a întrebat ce s-a întâmplat. Le-a spus că nu este o problemă așa de mare, nu vă impacientați, este caca-maca. Și de acolo a început totul. Domnul doctor le-a spus că nu este așa de grav în sensul de a-i liniști, dar nu era grav. Apoi au început că v-am deranjat, cum vă permiteți să spuneți că este nu caca-maca. Așa au început discuțiile care s-au văzut și au continuat. Ei au început să îi amenințe pe dl doctor să spună că îl va călca o mașină pe drum, dar s-a spus doar ce s-a vrut. Nu de fapt realitatea. Copilul a fost, pentru că se vede și în poză că i s-a administrat crema pentru arsură. Pe domnul doctor l-au luat că ce dormi pe timpul serviciului pe banii noștri și nu știu ce. Ei au v-au dat dvs partea care le-a convenit, nu v-a dat partea cum a început discuția. Da, într-adevăr domnul doctor a spus că nu vă impacientați că este un caca-maca, în sensul de a-i liniști. Și atunci au început. Nu mi-au dat documentele, au refuzat să mi le-a dea. Nu știm cine sunt oamenii, nu știm cine este copilul pentru că nu l-am înregistrat” ne-a declarat Lucia Țuțuraș, asistent medical Centrul de Permanență Baia Mare.

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2024/09/03/fost-senator-al-romaniei-dr-liviu-titus-pasca-de-ce-l-ati-adus-ca-e-caca-maca-explicatii-halucinante-catre-parintii-unui-copil-ce-a-cazut-cu-fata-pe-un-gratar-video

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Băiețel de 12 ani rănit într-un fier ieșit din trotuar în parcul Mara din Baia Mare. Părinții dau în judecată Primăria Baia Mare

Vasile Dale

AU BĂGAT SPAIMA ÎN MARAMUREȘENI: Mureșeni arestați preventiv după ce au jefuit case din şapte județe (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

VIDEO: O tânără a fost lovită pe o trecerea pentru pietoni din Baia Mare

Vasile Dale

2 mesaje

dan septembrie 5, 2024 at 12:23 pm

Liviu Titus Pasca nu este medic, este excrememt al sistemului medical care inca mai exista.
Daca puteti, evitati-l este toxic si nu a invatat nimic din experienta vietii.

Raspunde
dan septembrie 5, 2024 at 12:29 pm

Actele sint importante inaintea unei suferinte? Nu vedeti ca este un nemernic? Cind un echipaj SMURD ajunge la un caz cere in primul rind actele de identitate ale victimei? Cita scirba genereaza acest om care va muri in stop cardiac.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.