BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: Impact frontal între două autoturisme la Bogdan Vodă. 4 minori și 3 adulți răniți – actualizare

Un grav accident de circulație s-a produs astăzi după amiază pe drumul județean 186. Din primele informații se pare că două autoturisme s-au ciocnit frontal iar patru minori și trei adulți au fost răniți.

La locul evenimentului rutier intervin pompierii militari și echipajele SMURD de la Bogdan Vodă.

Traficul rutier este oprit pe perioada anchetei.

Ce spune ISU Maramureș

Pompierii militari intervin în localitatea Bogdan Vodă la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

S-au deplasat 3 echipaje de prim ajutor SMURD din cadrul subunităților de intervenție Bogdan Vodă, Vișeu de Sus și Borșa, cât și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Toate persoanele implicate au fost evaluate medical la fața locului, urmând ca 4 minori și 3 adulți, toți conștienți, să fie transportați la spital.

Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 6 septembrie 2024, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au intervenit la un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unor persoane pe D.J. 186.

Deplasați la fața locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 43 de ani din Moldova, aflat la volanul unui autoturism având direcția de deplasare înspre Dragomirești, într-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani din comuna Strâmtura.

În urma impactului au suferit vătămări corporale conducătorii autoturismelor și cinci pasageri cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani. Toți au fost transportați cu echipajele SMURD și de ambulanță la Spitalul orășenesc Vișeu de Sus pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero.

Polițiștii sub coordonarea cu procurorului de caz efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

VIDEO EXCLUSIV: Un băimărean susține că ar fi fost desfigurat de polițiști sub privirile propriului copil de 6 ani. Petrecea de ziua soției lui. Poliția susține că a cazut pentru că era beat (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Revoltă la Poienile de Sub Munte. Bariera instalată de Direcția Silvică pentru a opri camioanele cu lemn – motiv de scandal

Redactie

FOTO: Valea Neagră, poluată cu deșeuri menajere, materiale de construcții, uleiuri de uz casnic şi… animale moarte

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.