BREAKING NEWSImportantRecomandate

FURTURI SOLUȚIONATE DE POLIȚIȘTII BIROULUI DE INVESTIGAȚII CRIMINALE: Tânăr arestat preventiv și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș

Polițiștii specializați în investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, au probat activitatea infracțională într-o cauză penală a unui tânăr bănuit că ar fi comis, în formă continuată, mai multe acte materiale de furt calificat.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, activitățile ilicite au fost săvârșite în cursul lunii august și începutul lunii septembrie, persoanele prejudiciate fiind atât societăți comerciale, cât și persoane fizice.

Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, în sarcina sa fiind probate șapte fapte de furt calificat.

Acesta va fi prezentat Judecătoriei Baia Mare pentru propuneri legale, iar cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale.

Ce spune instanța

VARGA Ş. ŞTEFANInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 3023/197/P/2024 din data de 06.09.2024 şi, în consecinţă:

În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Varga Ștefan cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii furt calificat în formă continuată faptă prev. de art. 228, alin. 1, art. 229, alin. 1, lit. b și d, alin. 2, lit. b din Cod Penal cu aplicarea art. 35, alin. 1 din Cod Penal (9 acte materiale) și art. 41, alin.1 din Cod Penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 06.09.2024 până la data de 05.10.2024 inclusiv.

Respinge solicitarea inculpatului VARGA ŞTEFAN, prin apărător, de a se dispune împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 06.09.2024, ora 12:35. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  2995/2024  06.09.2024

Te-ar putea interesa si

Baia Mare, ORAȘUL NIMĂNUI: Parcare cu Mercedes direct pe trecerea pentru pietoni (galerie foto)

Vasile Dale

VIOLENŢA ÎN FAMILIE: Trei ordine de protecţie emise de poliţiştii maramureşeni. Maramureşence agresate de fii, soţi şi concubini

Redactie

ANUNŢ VITAL: Lucrări de reparaţii pe str. Bradului din Sighetu Marmaţiei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.