BREAKING NEWSEveniment

O femeie care traversa DN18 pe trecerea pentru pietoni a fost lovită de o mașină (foto)

Ieri, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin apel 112 despre producerea unui accident de circulație pe strada Forestierilor.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 31 de ani din Mara, aflat la volanul unui autoturism, ar fi surprins și accidentat o femeie de 69 de ani, care se deplasa în calitate de pieton.

Victima a fost transportată de un echipaj SMURD la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

PREVENIRE ȘI COMBATERE- Acțiune pe D.J. 186

În cadrul unei acțiuni desfășurată ieri de polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă și cei din Dragomirești au fost constatate 22 de contravenții la O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de peste 8.400 de lei.

Polițiștii au efectuat verificări cu privire la modul de respectare a legislației rutiere în vigoare în zona de compeneță pentru prevenirea evenimentelor rutiere, fiind efectuate mai multe testări alcooltest și pentru prezența substanțelor interzise.

Față de doi conducători auto a fost luată măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru săvârșirea abaterii de nerespectarea regimului legal de viteză.

Acțiunile rutiere vor continua și în perioada următoare.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Femeie găsită moartă în Valea Căicana la Şomcuta Mare – actualizare

Vasile Dale

Atmosferă de basm pe pârtiile din Maramureş. Turiştii, aşteptaţi cu oferte tentante pentru 5 nopţi de cazare

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO / VIDEO: Depozit de aproximativ 300 tone de agregate minerale care funcționa fără permis de exploatare depistat de polițiști

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.