BREAKING NEWSSport

Toamna se numără medaliile în Fabrica de Campioni

Echipa de junioare 2 este vicecampioană națională la Beach Handball, echipele de junioare 1 și juniori 3 au obținut medaliile de bronz, grupa de fotbal 2014 a ocupat locul 3 la Champs Factory Trophy, iar ChampLion, noul membru din FDCsunt noutățile pe care vi le aducem în acest început de toamnă.

În perioada 2-5 septembrie a avut loc Campionatul Național de Beach Handball în Mamaia. Fabrica de Campioni a fost reprezentată de două echipe la feminin (junioare 1, junioare 2) și două echipe la masculin (juniori 2, juniori 3). După mai multe zile, pline cu meciuri intense, echipa de junioare 2 a acces în finală, datorită victoriei din semifinale, 2-0, contra ACS Sporting Ghimbav. În finală, a dat peste CSS Sighișoara. Fetele noastre au obținut medaliile de argint, după ce au cedat la shout aut-uri, 1-2.

În schimb, echipele de junioare 1 și juniori 3 au acces în finalele mici. Fetele au pierdut în semifinale, la shout aut-uri, cu CSS Viitorul Cluj, 1-2, iar băieții cu CSS Constanța, tot la shout aut-uri, 1-2. În finalele mici, fetele s-au impus în meciul cu CSS 1 Constanța, 2-0, iar băieții, la shout aut-uri, în meciul cu LPS Bistrița, scor 1-2. Astfel, au obținut medaliile de bronz.

S-au acordat și premii individuale: Maria Griga (j2), jucătoarea meciului și MVP, Andrada Popan (j1), jucătoarea meciului, Gheorghe Șulha (j3), jucătorul meciului și golgheterul turneului și Alex Lenghel (j2), jucătorul meciului.
Acestor 3 medalii li se mai alătură și cele două de aur, câștigate de Maria Botiz la atletism. Astfel, anul acesta, în visteria clubului au ajuns 5 medalii. Felicităm jucătorii, dar și antrenorii pentru performanța obținută și suntem mândri că am dovedit încă o dată că fabricăm campioni!

Însă, noutățile nu se încheie aici. În perioada 3-4 septembrie am organizat a doua ediție a turneului de fotbal Champs Factory Trophy, la grupele 2014, 2015, 2016 și 2018. În data de 3 septembrie au jucat grupele 2014 și 2015, iar în 4 septembrie au intrat pe teren cei mai mici fotbaliști, grupele 2016 și 2018.

La Champs Factory Trophy au fost prezente 38 de echipe și peste 400 de copilași. A fost un turneu spectaculos, cu multe goluri și răsturnări de situație.Echipele noastre s-au clasat pe locurile 3 (grupa 2014) , 5 (grupa 2015), 5 (grupa 2016 I)și 11 (grupa 2016 II). Fotbaliștii născuți în 2018 nu au jucat pe scor, însă au oferit un adevărat spectacol. Vă atașăm mai jos toate clasamentele.

Copiii prezenți la turneu au făcut cunoștiință cu cel mai nou membru al Fabricii de Campioni: mascota ChampLion. Mascota noastră este un leu, care reprezintă curaj, înțelepciune, forță. ChampLion s-a bucurat alături de copii și le-a înmânat trofeele echipelor câștigătoare. De acum, ChampLion va fi prezent la toate evenimentele organizate de Fabrica de Campioni.


”Este un început de toamnă perfect pentru Fabrica de Campioni. Sunt bucuros de performanța obținută de către echipele de handbal. Este o dovadă a faptului că în FDC se muncește. Rezultatele vin treptat și, știu, că sportivii noștri vor mai urca pe podium. Ne bucurăm că am putut să organizăm un turneu de o asemenea anvergură la fotbal și că au fost prezenți peste 400 de copii. Felicit toți sportivii pentru rezultatele obținute și le mulțumesc echipelor din Maramureș și județele învecinate pentru prezența la turneu!”, a declarat Tudor Marta.

Clasamente Champs Factory Trophy
• Clasament 2014
Locul 1 – Il Calcio Satu Mare
Locul 2 – ACS Star Junior
Locul 3 – FDC
Locul 4 – Negrești Oaș
Locul 5 – Sângeorz Băi
Locul 6 – Viitorul Baia Mare
Locul 7 – Gloria Tăuții Măgherăuș

• Clasament 2015
Locul 1 – Viitorul Cluj
Locul 2 – Academia D.S.
Locul 3 – Viitorul Cluj 2
Locul 4 – Unirea Dej
Locul 5 – FDC
Locul 6 – DR Browns
Locul 7 – Suciu de Sus
Locul 8 – Alex Junior
Locul 9 – Plimob Sighet
Locul 10 – Il Calcio Satu Mare

• Clasament 2016
Locul 1 – Unirea Dej
Locul 2 – Academica Recea
Locul 3 – ⁠Viitorul Zalău
Locul 4 – CSS 2 Baia Mare
Locul 5 – FDC 1
Locul 6 – ⁠Minaur
Locul 7 – SCM Zalău
Locul 8 – Plimob Sighetul Marmației
Locul 9 – Il Calcio Satu Mare
Locul 10 – FC Alex Junior
Locul 11 – FDC 2

Te-ar putea interesa si

SURSE, DIN SCENARIU ROȘU – PANDEMIE COVID-19 DE WEEKEND: Nunta unui ofițer ISU din Vișeu de Jos ținută la Vișeu de Sus (actualizare)

Vasile Dale

FOTO / ACTUALIZARE: Un șofer din Suceava a intrat cu duba în parapet pe DN1C la ieșirea din Recea. O femeie rănită

Vasile Dale

Tată și fiu bătuți în stradă. Agresorii din Fersig duși în arestul Poliției

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.