BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: O băimăreancă trântită la pământ după ce șoferul URBIS a demarat în trombă dintr-o stație

Incident șocant astăzi pe ruta nr. 1 Ferneziu – Baia Mare a societății de transport Urbis SA Baia Mare. Un femeie care a urcat în autobuz a fost pur și simplu aruncată pe jos după ce șoferul ar fi demarat în trombă. Doi tineri au sărit imediat să dea o mână de ajutor pentru a o ajuta să se ridice.

”La ora 16.50 am urcat în autobuz din Ferneziu. Șoferul a demarat în trombă și nu am apucat să mă prind de nimic. Îmi luam bilet de la aparat. Am căzut și am dat cu capul de geam. Putea să fie ceva foarte grav. Le mulțumesc celor doi băieți care au sărit să mă ajute să mă ridic. Am mers la șofer și este de arogant mi-a spus că el poate merge și cu o 100, că nu este problema mea.

Când am căzut nici măcar nu a încetinit, nici nu m-a întrebat dacă sunt bine. Un gunoi de șofer. Atât pot să spun. Îmi asum. Lumea trebuie să știe iar cei de la Urbis trebuie să știe de șoferi au. Îmi pare rău că nu l-am filmat să îl vadă toată Baia Mare” ne-a transmis băimăreanca.

Te-ar putea interesa si

SCANDAL LA MOISEI: SATENII SE REVOLTA PENTRU CA REABILITAREA DN18 II TINE CAPTIVI IN GOSPODARII. A INTERVENIT SI POLITIA (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO – În AJUNUL CRĂCIUNULUI: Incendiu violent la două case de pe Dealul Crucii din Baia Mare. O victimă (actualizare)

Vasile Dale

URMARE CAZ: Băimărenii care au spart mai multe locuinţe la Alba Iulia, sunt bănuiţi de alte patru furturi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.