BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: S-a născut a doua oară – Un biciclist a scăpat teafăr după ce a fost lovit de un tir în Seini

Putem spune fără să greșim că s-a născut a doua oară. Un biciclist a scăpat fără nicio zgârietură după ce a fost lovit în plin de un autotren înmatriculat în județul Dâmbovița în Seini.

Conform primelor informații biciclistul ar fi ieșit în DN1C fără să se asigure și a fost lovit în plin de mastodont. Șansa bărbatului a fost aceea că după impact a fost proiectat de pe bicicletă.

Șoferul a fost testat de polițiști rezultatul înregistrat fiind zero. Polițiștii au chemat un echipaj medical după ce victima nu s-a mai putut opri din plâns, cel mai probabil din cauza sperieturii. El a fost preluat și dus la Spital pentru investigații medicale.

Traficul rutier pe DN1C între Baia Mare și Satu Mare este îngreunat.

Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 12 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din Seini au intervenit la un eveniment rutier produs în centrul orașului.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, un ansamblu format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat de 46 de ani din județul Dâmbovița, având direcția de deplasare înspre municipiul Baia Mare, a surprins și accidentat un biciclist în vârstă de 76 de ani din Seini, care a suferit vătămări corporale.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. Persoanele implicate în evenimentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în dosarul penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO: Curăţenie şi ecologizare în Vişeu de Sus

Redactie

NEATENȚIE: Un șofer din Maramureș a accidentat o tânără pe trecerea pentru o pietoni din Florești (foto)

Vasile Dale

Sancțiuni de aproximativ 7.000 lei aplicate șoferilor care au depășit viteza legală în zona Dragomirești – Strâmtura

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.