BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: O femeie salvată în ultima clipă dintr-un violent incendiu izbucnit la o gospodărie din Poienile de Sub Munte. A suferit arsuri pe jumătate din corp – actualizare

A fost incendiu violent la o gospodărie din centrul comunei Poienile de sub Munte. O anexă și o casă au fost mistuite de flăcări. Proprietara, o femeie de aproximativ 60 de ani, a fost scoasă în viață de un voluntar de la SVSU si doi localnici. Aceasta a fost transportată în stare gravă la Spital Județean de Urgență din Baia Mare. Femeia a suferit arsuri pe aproximativ 50 la sută din suprafața corpului.

Primii care au ajuns la fața locului au fost pompieri civili (SVSU) din Poienile de sub Munte care au intervenit cu două autospeciale și 12 oameni. În sprijinul lor au venit serviciile de pompieri voluntari din Repedea și Ruscova, o ambulanță din Poienile de Sub Munte dar și pompierii militari din Vișeu de Sus cu două autospeciale și un echipaj SMURD.

Flăcările au mistuit aproximativ 110 m² din anexă și casă. Podul anexei era plin de fan iar acoperișul și mansarda casei au fost mistuite de foc în proportie de 50%. Cauza izbucnirii focului a fost un scurtcircuit .

ACTUALIZARE – ISU MARAMUREȘ

Azi-noapte, în jurul orei 02:00, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incendiu la o gospodărie din Poienile de sub Munte.
La locul evenimentului s-au deplasat doua echipaje de stingere din cadrul Secției de Pompieri Vișeu de Sus, un echipaj de prim ajutor SMURD și unul al Serviciului de Ambulanță Județean. Pompierii voluntari din Poienile de sub Munte și Ruscova au reușit să localizeze incendiului până la sosirea pompierilor militari.
Incendiul s-a manifestat la o anexă gospodarească, pe circa 100 mp și la acoperișul casei de locuit.
În urma evenimentului a rezultat o victimă, de sex feminin, în vârstă de aproximativ 60 de ani, care a suferit arsuri pe mai bine de jumătate din suprafață corpului. Aceasta a fost preluată de echipajul medical aflat la fața locului și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate

Intervenția promptă a pompierilor civili din comună a făcut ca focul să nu se extindă și la alte gospodării situate în imediata apropiere. Totodată, aceștia au scos trei butelii cu gaz din interiorul casei evitând astfel o explozie.

Te-ar putea interesa si

TREI VICTIME: MARAMURESEAN IMPLICAT INTR-UN ACCIDENT GRAV IN CLUJ (VIDEO LIVE CAMERA BORD)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Motociclist lovit în plin de un autoturism condus de un șofer beat la Satulung – ACTUALIZARE

Vasile Dale

VIDEO: Ucrainean dispărut pe vf. Pop Ivan. A fost găsit după 30 de ore de grănicerii ucraineni – ACTUALIZARE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.