BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Stradă închisă în Baia Mare după ce o mașina a distrus o conductă de gaz – ACTUALIZARE

Un accident de circulație s-a produs pe strada Marinescu din Baia Mare. Șoferul unui autoturism ar fi distrus o conductă de gaz. Imediat s-a dat alarma la 112.

Spre zona respectivă au fost trimise două echipaje ale pompierilor militari, un echipaj SMURD, echipajul CRBN, echipaje ale poliției locale dar și ale jandarmeriei. Strada a fost închisă circulației rutiere.

Cei de la societatea de distribuție a gazului sunt la fața locului și încearcă să oprească furnizarea acestuia.

ACTUALIZARE – ISU MARAMUREȘ

în urma producerii unui accident rutier, produs pe strada Gheorghe Marinescu din municipiul Baia Mare, s-a produs fisurarea unei conducte de alimentare cu gaz.

Două echipaje de stingere, un echipaj de prim ajutor SMURD și echipajul de CBRN asigura masurile de prevenire și stingere a incendiilor în zonă. Totodată echipa furnizorului de gaz a intervenit pentru întreruperea alimentarii și remedierea problemei.

Ce spune poliția

Astăzi, 13 septembrie 2024, în jurul orei 18.30, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 să se deplaseze pe strada Gheorghe Marinescu, unde ar fi avut loc un eveniment rutier.

Deplasați de urgență la fața locului și din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că, un autovehicul ar fi acroșat conducta de gaz.

Din cauza scurgerilor de gaz, traficul rutier pe strada unde s-a produs evenimentul a fost restricționat pentru remedierea deficienței, autoturismele fiind direcționate spre rute ocolitoare.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru identificarea conducătorului autovehicului, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Te-ar putea interesa si

FELICITĂRI: Intervenţie contra cronometru pentru patrula Secţiei 5 Ocna Şugatag

Redactie

 51 de permise de conducere reținute de polițiștii rutieri în acest weekend. Un tânăr din Chiuzbaia beat și drogat a lovit două mașini parcate

Vasile Dale

ACCIDENT: Două mașini s-a ciocnit pe DN1C între Baia Mare și Recea (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.