Eveniment

FOTO: ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA

Ziua Pompierilor din România a fost marcată astăzi, 13 septembrie, la sediul ISU Maramureș printr-un ceremonial militar și religios. La activitate au participat oficialități locale, județene, cadre miltare active și în rezervă și colaboratori ai instituției noastre.

În cadrul ceremoniei au fost avansate, înaintea expirării stagiului minim, șase cadre militare. Tot în același cadru au fost oferite diplome de merit și scrisori de mulțumire tuturor celor care au sprijinit de-a lungul timpului activitatea pompierilor maramureșeni.

Ceremonia s-a încheiat cu defilarea detașamentului de onoare compus din cadre militare ale ISU Maramureș, alături de o parte din tehnica de intervenție aflată în dotarea inspectoratului. De asemenea, la ceremonie au fost prezenți elevi din liceele băimărene cărora le-a fost prezentată oferta educațională a Ministerului Afacerilor Interne.

Dorim să mulțumim tuturor cetățenilor pentru încrederea acordată, asigurându-i că vom rămâne în permanență la datorie pentru gestionarea situațiilor de urgență, salvarea vieților, bunurilor și protejarea mediului.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: BĂTAIE DE JOC – Vehiculele firmelor care construiesc case în zona rezidențială de lângă Castel Transilvania ”nenorocesc” DN18B, dar și pavajul din curtea hotelului

Vasile Dale

FOTO: Mașina de intervenție a salvamontiştilor din Maramureș, accidentată în timp de se deplasa la un caz grav. Cerem girofar și sirene

Vasile Dale

Poliția de Frontieră CONFIRMĂ: Cherecheș a fugit din țară prin PTF Petea cu identitatea vărului său ca pasager pe scaunul din dreapta față (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.