BREAKING NEWSEvenimentTara Chioarului

ALEGE SIGURANȚA: Pieton surprins de un autoturism, în timp ce traversa neregulamentar!

Facem apel la toți participanții la trafic să respecte regulile de circulație și să manifeste prudență! Pietonilor le recomandăm să se asigure temeinic înainte de a traversa, să poarte haine reflectorizante mai ales în condiții de vizibilitate redusă și să nu folosească dispozitive care le pot distrage atenția în timpul traversărilor!

Polițiștii din Baia Sprie au intervenit sâmbătă, 14 septembrie, la ora 12.15, la un accident de circulație produs în localitatea Șurdești, în urma căruia un pieton a suferit leziuni corporale.

Verificările efectuate la fața locului au relevat faptul că o femeie de 42 de ani, care conducea un autoturism, ar fi surprins și accidentat un pieton de 53 de ani. Din primele investigații a reieșit faptul că pietonul s-ar fi aflat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis, fără a se asigura.

Totodată, au fost testați cu aparatul etilotest atât conducătoarea auto, cât și pietonul, stabilindu-se o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului.

Întrucât a suferit leziuni corporale în urma accidentului, pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

ZONĂ RĂU FAMATĂ: LE E FRICĂ SĂ ÎȘI LASE COPIII LA JOACĂ – Cartierul Hatvan plin de drogați și bețivi violenți în stradă (FOTO CITITORI EXCLUSIV)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO / ACTUALIZARE: Furt de biciclete pe str. Vasile Lucaciu, ziua în amiaza mare

Redactie

Cât costă un sejur de Rusalii în cel mai vizitat sat din Maramureş, Breb. Rob și Elise au venit tocmai din Olanda în ținutul de basm din nordul țării

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.