BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV VIDEO: Fermier din Vălenii Șomcutei săltat de mascați. Arme și muniție descoperite la percheziții

Percheziție domiciliară efectuată de polițiștii de la arme, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și braconaj cinegetic. Conform informațiilor noastre vizat a fost un fermier din Vălenii Șomcutei, oraș Șomcuta Mare.

La data de 17 septembrie a.c., polițiștii Biroului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, au efectuat o percheziție domiciliară, în județul Maramureș, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și braconaj cinegetic.

În urma percheziției domiciliare efectuate, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, două arme letale, deținute ilegal și 24 de bucăți de muniție aferentă acestora.

De asemenea, a fost pus în aplicare un mandat de aducere, iar în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 47 de ani, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 18 septembrie a.c., să fie prezentat instenței, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Te-ar putea interesa si

PETROVA / ACTUALIZARE: O gospodărie a ars ca o torță (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

GRAV: Medicii de la Spitalul Județean refuză să trateze pacienții de la Spitalul Suport COVID

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: POVESTE DE GROAZĂ La Târgu Lăpuş. Și-a agresat soția, a încuiat-o în garaj apoi s-a izbit de o mașină parcată. Polițiștii ar fi găsit substanțe halucinogene în mașină (actualizare)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.