BREAKING NEWSImportantTara Lapusului

Licitație pentru construcția parcului de specializare inteligentă Târgu Lăpuș

Consiliul Județean Maramureș lansează licitația pentru proiectarea și execuția de lucrări pentru obiectivul de investiții DEZVOLTARE PARC DE SPECIALIZARE INTELIGENTĂ TÂRGU LĂPUȘ, JUDEȚUL MARAMUREȘ.

Valoarea contractului se ridică la suma de 21.493.519 lei fără TVA. Cei șapte investitori care vor licita pentru loturile din viitorul parc vor putea beneficia de granturi de 10 milioane de euro.

”Obiectul procedurii de achiziție publică este achiziția de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție Dezvoltare parc de specializare inteligentă Târgu Lăpuș, prin realizarea unui parc industrial care să ofere infrastructura necesară pentru investitorii locali și străini, în vederea stimulării înființării și dezvoltării noilor afaceri și care să contribuie la dezvoltarea unui ecosistem economic rezilient și competitiv, la nivelul județului Maramureș”, se arată într-un anunț al CJ Maramureș.

Implementarea lucrărilor de creere, dezvoltare și inovare vor răspunde următoarelor obiective:

– oferirea unor servicii specializate de calitate;

– sporirea volumului investițiilor suplimentare la nivel local;

– prin intermediul realizării zonei industriale se va crea un vector de imagine locală capabil să acționeze ca ancoră de promovare pentru atragerea de investiții la nivelul orașului;

– creșterea economiei locale ca urmare a veniturilor realizate atât administrativ, cât și de întreprinderile chiriașe.

Aceste venituri vor avea o contribuție indirectă la creșterea PIB-ului local, ceea ce va avea ca rezultat creșterea competitivității economiei locale comparativ cu economiile altor unități administrativ teritoriale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Ionuț, Corina, Irina (toți din Baia Mare) și un tânăr din Vișeu – ei sunt tinerii care au murit în Azilul Groazei din Mureș! DGASPC Maramureș a ascuns moartea lor!!!

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Svetlana din Valea Vișeului s-a răsturnat cu mașina între Fiad și Romuli în Ajunul Crăciunului Ucrainean

Vasile Dale

ACCIDENT PE DN1C – Impact frontal între două mașini la Stejarul. Un clujean a murit (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.