BREAKING NEWSImportant

Asigurarea climatului de ordine şi  siguranţă publică  cu ocazia  desfășurării evenimentului „SĂRBĂTOAREA CASTANELOR”

Pe parcursul celor trei zile în care se desfășoară evenimentul „SĂRBĂTOAREA CASTANELOR”, peste 150 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș vor acționa atât pentru a se asigura că nu apar incidente neplăcute,74 cât și pentru descurajarea și combaterea săvârșirii oricăror fapte antisociale.

Ne-am propus să acționăm proactiv și eficient, astfel vor fi mobilizate echipe specializate pe toate palierele, respectiv ordine publică, poliție rutieră, acțiuni speciale, investigații criminale, investigarea criminalității economice, prevenire și protecția animalelor. Scopul prezenței este unul preventiv, context în care facem apel la cetățeni să respecte regulile de conviețuire socială, drepturile și libertățile celorlalți, pentru a evita astfel să fie implicați în evenimente nedorite.

Vom asigura o prezență activă a polițiștilor atât în zonele în care va avea loc evenimentul, cât și în zonele adiacente, pe raza întregului municipiu. Astfel, forțele de poliție vor efectua patrulări, punând accent deosebit pe zonele intens circulate sau cu aglomerări de persoane, pentru a putea interveni într-o manieră promptă în situația în care se va impune. Polițiștii rutieri vor acționa pentru monitorizarea traficului rutier, asigurarea fluenței traficului auto, dar și în scopul depistării și tragerii la răspundere a conducătorilor auto care se află sub influența alcoolului sau substanțelor interzise.

Totodată, polițiștii vor acționa pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri. Vor fi desfășurate activități specifice inclusiv în colaborare cu reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială Baia Mare, în cadrul Campaniei BAIA MARE ia ATITUDINE – spune NU DROGURILOR!

Precizez că toate activităţile pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice se vor desfășura în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în acest sens.

Ne dorim ca evenimentul să se desfășoare în condiții de siguranță! În acest context, reiterez participanților recomandarea de a fi responsabili, de a coopera cu forțele de ordine prezente și implicit de a respecta prevederile legale! În situația producerii unor incidente sau în caz de nevoie, solicitați sprijinul în mod direct sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO ȘOMCUTA MARE: Polițistul în timpul serviciului este persoană PUBLICĂ, nu privată! Unii polițiști habar nu au ce înseamnă protecția datelor cu caracter personal!

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Țeapă dată de patru familii din Maramureș. Au petrecut la Felix un sejur exclusivist, dar… “au uitat” să plătească suma de 12.000 lei!

Redactie

CAVNIC: LAPTELE SI CORNUL – PRODUSE EXPIRATE DISTRIBUITE ELEVILOR. O FETITA SI-A RUPT UN DINTE (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.