BREAKING NEWSImportant

Planul de reindustrializare „România produce”

• PNL pregătește planul pentru reindustrializarea României. Acest plan se numește „România produce” și va contribui puternic la revigorarea ramurilor industriale ale țării.

• Planul „România produce” este un proiect pe care președintele PNL, Nicolae Ciucă, l-a anunțat și definit în mandatul său de premier, al cărui scop este deblocarea potențialului economic al țării.

• Este unul dintre cele mai importante și semnificative proiecte ale țării din ultimii 34 ani.

• Liberalii din secolul XIX au făcut prima industrializare a țării, liberalii de azi promovează reindustrializarea României. Economia românească nu se poate baza doar pe servicii; trebuie să aibă și o componentă industrială puternică.

• Sunt trei programe mari în cadrul planului „România produce”:
Programul pentru marea industrie, finanțat cu 2,5 miliarde de euro
Programul pentru exploatarea zăcămintelor naturale, finanțat cu 250 milioane de euro
Programul pentru mica industrie, finanțat cu 300 de milioane de euro

• Planul „România produce” înseamnă deci investiții de circa 3 miliarde de euro în industria românească (metalurgică, siderurgică, chimică, electronică, industria lemnului, mici afaceri industriale locale, împreună cu granturi și credite fiscale pentru companii).

• Românii trebuie să știe că PNL garantează dezvoltarea industrială a României, dezvoltarea economică a tuturor regiunilor (inclusiv a celor defavorizate) și crearea de noi locuri de muncă în ramuri economice revigorate.

Te-ar putea interesa si

Ziua Internațională a prevenirii furturilor din locuință

Vasile Dale

ACCIDENT ÎN JUDEŢUL VECIN: Autoturism răsturnat în şanţ, o persoană încarcerată

Redactie

APEL UMANITAR: Să ajutăm o tânără de 25 de ani, internată la Spitalul TBC. Maramureşeanca, infectată cu Covid-19, are nevoie de plasmă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.