BREAKING NEWSRecomandate

Accidente rutiere pe bandă rulantă în județ! Trei în Baia Mare, unul în Valea Chioarului, altul în Tăuții Măgherăuș (VIDEO)

BAIA MARE: Doi șoferi răniți după ce unul dintre ei nu a cedat trecerea

Polițiștii din Baia Mare au intervenit pentru soluționarea unui accident de circulație produs la intersecția străzii Transilvania cu bulevardul Republicii din municipiu.

Verificările efectuate la fața locului au relevat faptul că un bărbat, care conducea un autoturism, ar fi efectuat un viraj la stânga, fără a respecta semnificația indicatorului „cedează trecerea” și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un băimărean.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Aceștia au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările.

Baia Mare: Două autoturisme avariate

Un alt eveniment a avut loc tot astăzi după amiază. Două mașini s-au lovit însă din fericire accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

BAIA MARE: Intersecția buclucașă

Un alt eveniment a avut loc la intersecția strazii Victoriei cu IL Caragiale. Aici două vehicule s-au ciocnit după ce unul dintre șoferi nu a acordat prioritate de trecere celuilalt.

TĂUȚII MĂGHERĂUȘ: Carambol cu trei vehicule, unul dintre șoferi era băut

Polițiștii rutieri au intervenit astăzi pentru soluționarea unui accident de circulație produs în jurul orei 14.00, în Tăuții-Măgherăuș.

Din verificările efectuate s-a stabilit că un bărbat de 44 de ani, care conducea o autoutilitară pe DN1C, nu ar fi păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa. În urma impactului, autoturismul acroșat a fost la rândul său proiectat într-un alt autoturism, condus în față.

Impactul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto din primul autoturism acroșat.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, stabilindu-se o valoare de 0.29 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului care conducea autoutilitara.

Polițiștii continuă cercetările.

DN1C Buciumi

Un alt accident a avut loc pe DN1C la ieșirea din Buciumi spre Valea Chioarului. Un autoturism a ajuns în podețul din fața unui restaurant. Polițiștii din Șomcuta Mare au dirijat traficul alternativ pe perioada cercetărilor.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Scandal într-o familie din Vișeu de Sus. Fiul acuză că a fost internat la Psihiatrie deși el a fost cel bătut

Vasile Dale

Din joacă, un copil ar fi incendiat un apartament din Sighetu Marmației (VIDEO)

Redactie

ACCIDENT LA CÂMPULUNG LA TISA / ACTUALIZARE: A dărâmat cu maşina mai mulţi stâlpi de electricitate, apoi s-a oprit în peretele unei case (GALERIE FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.