BREAKING NEWSRecomandateTara Codrului

Mascații și grupa canină trimiși în sprijinul polițiștilor din Ulmeni. Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore după o bătaie în Țicău

Polițiștii din Ulmeni, sub coordonarea Serviciului de Ordine Publică, au acționat ieri pentru creșterea eficienței activităților de ordine și siguranță publică pe raza de competență a orașului Ulmeni.

Polițiștii au fost sprijiniți în executarea activităților de echipajul Grupei Canine, precum și de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș.

În urma neregulilor constatate de polițiști, au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor legislației în vigoare, atât pe linia siguranței pe drumurile publice, cât și pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români. Valoarea acestora a depășit 22.000 de lei.

Totodată, în baza probatoriului administrat și a activităților desfășurate, a fost dispusă reținerea a doi bărbați cu vârste de 25 și 30 de ani, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 14 septembrie 2024, polițiștii au intervenit în localitatea Țicău la aplanarea unei stări conflictuale produsă între mai multe persoane.

Cercetările sunt continuate în cauza penală pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea procurorului de caz.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Mașină ruptă în două după ce s-a izbit de un stâlp la Marna Nouă

Redactie

PREMIERĂ: Biciclist accidentat mortal la Târgu Lăpuș. Șoferul fugar al unui BMW, fiind prins de polițiști (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

ULTIMA ORA / ACTUALIZARE 3: CEI 4 FRATI COFA SI TREI POLITISTI DE FRONTIERA SALTATI DE MASCATI. CE SPUN PROCURORII DIICOT

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.