BREAKING NEWSImportant

SIGURANȚĂ PE DRUMURILE PUBLICE – O zi fără accidente de circulație cu victime

În activitățile curente, polițiștii rutieri monitorizează traficul, controlează documente și depistează participanții la trafic care periclitează siguranța pe drumurile publice.

Pentru descurajarea comportamentelor riscante și conștientizarea importanței respectării regulilor de circulație, o parte dintre aceste acțiuni sunt de natură preventivă. O astfel de acțiune a fost organizată și ieri, iar prezența activă a polițiștilor și mesajele transmise au generat o conduită preventivă. Astfel, în cursul zilei nu au fost înregistrate accidente de circulație grave, soldate cu rănirea sau decesul unor persoane.

Concomitent cu acțiunile preventive, polițiștii organizează și activități specifice de combatere a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Întrucât viteza excesivă este cauza celor mai multe evenimente tragice înregistrate pe drumurile publice, polițiștii rutieri au acționat ieri după amiază, pe parcursul a două ore, cu aparatura radar din dotare. Față de șoferii care au fost depistați rulând cu viteză excesivă au fost luate măsurile legale, astfel au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 10 permise de conducere.

Scopul final al diferitelor tipuri de activități este reducerea numărului de accidente și salvarea de vieți. Împreună putem face drumurile mai sigure!

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: România intră în situație de urgență de la începutul săptămânii viitoare

Vasile Dale

EXCLUSIV: Opt migranţi au fost găsiţi într-un TIR la o fabrică din Baia Mare (ACTUALIZARE)

Redactie

Deputatul Adrian Todoran cere Guvernului să salveze agenții economici afectați de pandemie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.