BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Prins cu 114 km/oră prin Baia Mare. Șoferul era băut. 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat

Polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au înregistrat cu aparatul radar din dotare un autoturism care circula pe bulevardul Republicii cu viteza de 114 km/h, sector de drum unde limita legală de viteză este de 50km/h, fiind.

La volan a fost identificat un băimărean de 39 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat de 50 de ani a fost identificat de polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag, la intersecția străzii Izvorului cu D.J. 109F, în timp ce se deplasa cu un ATV. Polițiștii au stabilit faptul că nu deține permis de conducere, ATV-ul nu este înmatriculat sau înregistrat, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambele persoane depistate au fost conduse la spital unde le-au fost prelevate mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei În ambele cauze, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea stării de fapt.

Facem apel către toți șoferii să reflecteze asupra comportamentului lor în trafic! O alegere greșită poate avea impact asupra vieții noastre sau a celor din jur! Să acordăm prioritate siguranței rutiere și să facem astfel încât viteza și alcoolul să nu mai facă victime pe drumurile publice!

Te-ar putea interesa si

SUB ABURII ALCOOLULUI: UN BAIMAREAN A DISTRUS O AMBULANTA AFLATA IN MISIUNE PE STRADA HORIA (FOTO)

Vasile Dale

Accident rutier cu cinci victime în Gârdani, printre care doi minori de 2 și 4 ani

Vasile Dale

DUPĂ 7 ANI, AU VENIT SĂ VADĂ MINUNEA! Un pod așteptat de ani și ani, inaugurat cu fanfară, purceluşi la proţap și focuri de artificii mai ceva ca la Revelion

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.