BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXPO FLORA BAIA MARE – O bătaie de joc la adresa exponanților. Puțini aveau habar unde se ține (VIDEO)

EXPO FLORA 2024, parte a Sărbătorii Castanelor din Baia Mare, s-a deschis ieri pe 20 septembrie în Parcul Public Central și a oferit 44 de standuri cu plante și amenajări peisagistice. Intrarea vizitatorilor a fost gratuită. Intrarea s-a putut face atât dinspre strada Serelor, cât și dinspre Bulevardul Republicii, lângă sediul SRI.

Din păcate imediat după deschidere în zona expoziției sufla vântul. Mulți dintre cei care au venit în Baia Mare habar nu aveau de noua locație. Imaginile video sunt elocvente. Noi și colegii noștri de la PLUS TV Maramureș am filmat la Expo Flora iar vizitatorii îi puteai număra pe degetele de la o mână.

Cei interesați pot vizita expoziția și mâine, duminică între orele 9-19.00. Credeți-ne: nu veți regreta. Sunt expozanți din județele Cluj, Alba, Satu Mare, Mureș, Arad, Prahova, Hunedoara și Tulcea, precum și standuri locale din Baia Mare și împrejurimi.

Suflă vântul pe la EXPO FLORA 2024

De ce a ales Primăria Municipiului Baia Mare să își bată de joc de această expoziție? Greu de spus. Promovarea evenimentului – zero absolut. Pur și simplu RUȘINE! Asta ar trebui să simtă toți aleșii băimărenilor pentru că au reușit să distrugă și ceea ce mai putea salva ”din onoarea” bâlciului denumit Castaniadă2024.

Imaginile de mai sus sunt grăitoare și nu au nevoie de niciun comentariu. Un reportaj amplu veți putea urmări luni, ora 18.30 la PLUS TV Maramureș, singurul post de televeziune din județul Maramureș care difuzează ÎNCĂ MAI DIFUZEAZĂ JURNAL DE ȘTIRI ZI DE ZI.

Dar până atunci vă arătă ce au putut vedea în schimb băimărenii pe străzile Castaniadei2024. Indivizi care locuiesc într-un anume loc al municipiului Baia Mare și care au îmbrăcat costumul popular de ”Peste Deal” și au dansat pe ritmuri indiene în mijlocul bulevardului. Poliția Locală Baia Mare se mai trezește vreodată? Mr MAYOR????

Imagini video nu vom publica pentru că individul din imagine
își bate joc de portul popular maramureșean

Te-ar putea interesa si

PRELUARE ACTUALMM: Ce pedeapsă a primit tânărul prins în Baia Mare, cu un cap de TIR furat, după o urmărire ca în filme, cu focuri de armă, pe kilometri întregi

Redactie

PORNIND DE LA O ȘTIRE: ”A fi barbat nu înseamnă sa tai oameni! Păcat de părinții care suferă pentru faptele copiilor!”

Vasile Dale

Primii artiști anunțați la Neversea 2022. Trupa Black Eyed Peas urcă pe scena principală a festivalului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.