BREAKING NEWSEvenimentTara Codrului

Armă de vânătoare confiscată de polițiști, în Asuaju de Sus

La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 20:50, patrula de ordine și siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Fărcaşa a oprit pentru control o autoutilitară, la ieşirea din localitatea Asuaju de Sus – Maramureș, spre localitatea Bârsău de Sus – Satu Mare.

Cu ocazia controlului s-a stabilit faptul că la volan se afla un bărbat în vârstă de 60 de ani, domiciliat în comuna Bârsău, județul Satu Mare, iar pe bancheta din spate a fost găsită o armă letală de vânătoare având cartuş pe ţeavă și cinci cartuşe.

Nici conducătorul auto, nici pasagerul aflat în autoutilitară nu au putut prezenta vreun document sau vreo autorizație de vânătoare pentru vreo specie de interes cinegetic.

Polițiștii au efectuat testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul este deținător legal de arme, fiind membru vânător într-o Asociație de vânătoare din județul Satu Mare.

Arma şi muniţia au fost ridicate în vederea confiscării şi expertizării.

În cauză polițiștii Secție 3 Fărcașa au beneficiat de sprijin din partea specialiștilor Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj cinegetic.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT LA SIGHET / ACTUALIZARE: O maşină răsturnată, două victime (GALERIE FOTO)

Redactie

A vândut porcul infectat în Maramureș – DSVSA Bistrița Năsăud a aplicat prima amendă crescătorului de porcine din Chiuza

Vasile Dale

Foto – Furtună în Baia Mare. Copac cazut peste un barbat pe bd București, acoperiș aruncat peste mașini

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.