BREAKING NEWSImportant

Jandarmeria Maramureș, prezentă la Campania ,,Baia Mare ia atitudine! Spune NU drogurilor”

  Pe parcursul celor trei zile de sărbătoare ne-am alăturat și noi campaniei derulate de Direcția de Asistență Socială ,,Baia Mare ia atitudine! Spune NU drogurilor”, activitate desfășurată în cadrul Sărbătorii Castanelor 2024.
 Alături de coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Maramureș, dar și de reprezentanții altor instituții din județul nostru, le-am vorbit tinerilor despre efectele negative pe care le are consumul de substanțe interzise asupra lor, despre comportamentul consumatorilor, dar și despre repercusiunile legale ale deținerii și comercializării acestor substanțe.
 Tinerii au împărtășit cu noi experiențe diverse și au reflectat la dorințele și proiecțiile pe care le fac pentru viitorul lor.
 Totodată, am discutat despre alternativele pe care le au tinerii la îndemână în locul consumului de stupefiante, dar și despre importanța activității sportive pentru o dezvoltare armonioasă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: PUȘI LA LOPATĂ – Elevi de clasa a V-a din Poienile de Sub Munte puși să incarce și să transporte zăpada din curtea școlii cu roaba. Directorul școlii: ”Oricum o parte din elevi sunt buni doar la ,,lopată”!” (actualizare)

Vasile Dale

INTERVENŢIE LA CULCEA: Pompierii au intervenit la un incendiu izbucnit la un adăpost de animale. Şapte purcei salvaţi

Redactie

Autorul accidentului mortal din Târgu Lăpuș rămâne în arest preventiv. Șoferul fugise de la fața locului, fiind identificat după 9 ore

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.