BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: O femeie din Sighet aduce acuze grave DSP Maramureș. ”De 5 ani nu am odihnă în propria mea casă”!

O femeie din Sighetu Marmației a străbătut 70 de kilometri de la Sighetu Marmației la Baia Mare. Totul pentru a protesta pentru lipsa de reacție a instituțiilor statului român. Instituții cărora le plătește taxe și impozite an de an. Mai mult, sigheteanca susține că deși există documente care arată că are dreptate, nimeni nu mișcă un deget pentru a-l determina pe administratorul spălătoriei auto situată vis-a-vis de locuința dânsei să respecte legea.

”Protestez pentru că de 5 ani s-a deschis în fața mele o spălătorie auto și mă deranjează 10 ore pe zi. Am făcut nenumărate sesizări. Într-un final au făcut măsurători iar numărul de decibeli a ieșit mult mai mare decât prevede legea 119 din 2014. Nu au luat nicio măsură. După un timp mi-au dat răspuns la alte sesizări că i-au obligat să pună niște panouri fonice prin care să se reducă zgomotul. Nu i-a mai verificat nimeni. Asta a fost în 2021.

În 2022 i-ar mi spus că i-a obligat să pună niște arbori în bătaie de joc la stradă, unde venea spre casa mea chiar și stropi de spumă chimică cu care spălau. Nici în ziua de azi nu s-a întâmplat.

Anul acesta în aprilie au făcut un studiu de impact cu firmă privată de la Cluj, atunci eu am trimis la Ministerul Sănătății o sesizare la care am primit un răspuns prin care mă anunțau că acea firmă de spălătorie auto din Sighetu Marmației a obligația să își pună perdele la cele două boxe, să nu mai claxoneze și să nu mai țină motorul pornit de la mașinile care le au în parcare, au niște ATV-uri cu care în permanență claxonează deși legea 61 din 1991 nu o respectă. Ar trebui să respecte programul de funcționare 9-19, dar nici ăsta nu îl respectă în special vinerea și sâmbăta când știu că nu au control deschis mai repede.

Proprietarul totdeauna mă înjură, atât el cât și așa zișii angajați, scene obsecene. Am făcut N sesizări la Poliție. Poliția îi anunță. Poliția Sighet stau acolo cu mașinile la spălat și 10 ore pe zi. Sunt băieții lor, prietenii lor. Mă amenință pe mine că îmi dau amendă că sun la 11.

Cei de la DSP nu au vrut să discute cu mine. Numai paznicul a ieșit că protestez. Și-au închis geamurile. De ce oare și le-au închis dacă nu au nimic de ascuns” a declarat Florentina Bococi din Sighetu Marmației.

Aceasta ne-au pus la dispoziție imagini foto și video pe care le-a înregistrat din curtea dânsei sau de pe trotuarul din fața casei.

Notă: Așteptăm și o poziție oficială din partea DSP Marmureș, dar și a administratorului societății comerciale vizate pe adresa de email.O vom publica în actualizarea acestui articol.

Te-ar putea interesa si

STOP AMĂGIRILOR DIN AGRICULTURĂ!

Vasile Dale

EXCLUSIV: Percheziții DNA și DGA la CAS Maramureș dar și la domiciliile celor din conducere

Vasile Dale

TRAGEDIE LA FERSIG: Un tânăr de 20 de ani a murit după ce maşina pe care o conducea a fost spulberată de tren. Dănuţ Ionuţ era din Fersig şi studia în Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

guspitz septembrie 23, 2024 at 8:04 pm

Lasati ca e bine . La Poienile de sub Munte DSP gireaza constructia unei statii de epurare intre case. Ce mai conteaza sanatatea publica in ziua de azi…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.