BREAKING NEWSRecomandate

Exclusiv video: Eleva de 12 ani lovita cu pumnii si picioarele de o colegă mai mare cu un an care ar practica judo-ul de performanță

Au fost clipe de groază pentru o elevă în vârstă de numai 12 ani la o școală din municipiul Baia Mare. Fata a fost lovită cu pumnii și picioarele de o colegă mai mare cu un an.

Părinții victimei sunt revoltați pentru că nimeni din conducerea școlii nu i-a sunat pentru a le spune ce a pățit fiica lor. În schimb părinții agresoare ei ar fi fost contactați și chemați la școală. Eleva agresoare este sportiva ea practicand judo -ul.

Totul s-a întâmplat într-o pauză în cursul zilei de vineri. Între cele două fete ar fi izbucnit un scandal în toaleta unității de învățământ. Cuvintele jignitoare adresate de fata mai mare victimei sunt șocante. Totodată aceasta a lovit-o cu pumnii și picioarele de mai multe ori. Conducerea unității de învățământ a aflat despre incident și a decis să cheme părinții elevei agresoare la școală. În schimb părinții victimei nu au fost anunțați despre ce s-a întâmplat.

La finalul cursurilor fata a mers la locul de muncă al mamei și a povestit totul. Imediat mama fetei a mers cu ea la Spitalul Județean de Urgență din baia Mare pentru că acuză dureri la nivelul feței. A fost supusă unor investigații de specialitate iar ieri s-a prezentat la medicii legiști care au decis ca pentru vindecarea rănilor este nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Poliția nu a fost anunțată de unitatea de învățământ despre acest incident. Mama victimei a fost cea care i-a anunțat și a depus o plângere penală.

Acum sunt anchete în desfășurare atât la unitatea de învățământ cat și din partea poliției.

Trebuie să mai spunem și faptul că sursele noastre spus susțin faptul că eleva agresoare ar practica judo -ul și este chiar campioană la categoria de vârstă 12-13 ani.

Ce spune ISJ Maramureș

”Ieri am fost informați despre incident. A fost o mică agresiune, doamna director a respectat din ceea ce spune în documentul primit la inspectorat. Au chemat părinții. Părintele copilului care a agresat a fost la școală, dar din ceea ce mi-a spus au înștiințați ambele familii. Comisia antiviolență din școală va face un raport și va dispune măsuri. Doamna consilier deja a vorbit cu unul dintre copii și se va incerca consilieri și prevenție pentru a nu se mai întâmpla astfel de incidente. Motivul incidentului, din ce am înțeles, ar fi fost un băiat. Incidentul a fost în toaletă și noi am început în unele școli deja să modificăm toaletele într-un concept nou prin care profesorul de serviciu va putea vedea în interiorul acestora, practic prima ușa se va elimina” a declarat Mihai Pop, inspector general ISJ Maramureș.

Ce spune Poliția

La data de 23 septembrie a.c., o femeie a sesizat Poliția municipiului Baia Mare cu privire la faptul că fiica sa, minoră, ar fi fost agresată, la data de 20 septembrie a.c.

Verificările efectuate până în prezent au relevant faptul că minora, de 12 ani, ar fi fost agresată de către o colegă, pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se aflau în incinta unității școlare.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Te-ar putea interesa si

AVERTISMENT POLITIA RUTIERA: CIRCULAŢI CU ATENŢIE SPORITĂ PE VREME REA! NINGE IN PASUL GUTAI (FOTO)

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Trenul accelerat Sighetu Marmaţiei – Bucureşti a deraiat la Coşbuc (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO – ACCIDENT: 2 adulți și un copil răniți pe DN18B la intrare în Târgu Lăpuș – ACTUALIZARE

Vasile Dale

4 mesaje

Parinte septembrie 24, 2024 at 7:34 am

Daca e campioana, sa i se ia titlul, si tinuta in sala de detentie ot toata perioada vacantei de vara. Sa se bata cu peretii.

Raspunde
dan septembrie 24, 2024 at 9:45 am

Ce rost au pozele blurate? Sint de la sarbatoarea castanelor? Daca vinovatii /impricinatii nu sint aratati lumii, mesajul nu are efect.

Raspunde
mo septembrie 24, 2024 at 10:27 am

acest site respecta legislatia in vigoare, persoanele implicate sunt minore, asadar nu este permisa divulgarea identitatii acestora in public fara consimtamantul parintilor, nu e ca in grota/jungla si e bine asa, cat despre agresoare parca era ceva regula ca nu ai voie sa te folosesti de tehnicile practicate in aceste „sporturi” in afara competitiilor, altfel te trimit aia de la club la plimbare, sau acum nu mai este un sport, e mafie organizata/carteluri/gasti de batausi?

Raspunde
ALIEN septembrie 24, 2024 at 11:37 am

spune asta legiuitorului.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.