BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Tânăr făcut knockout în parcul Grădina Morii din Sighet. Agresorul a dat des cu subsemnatul la poliție

Incident deosebit de grav într-o după amiază de dumincă în parcul Grădina Morii din Sighetu Marmației. Un tânăr a fost pus la pământ cu un pumn pe care l-a încasat în plină figură. Incidentul a avut loc sub privizire îngrozite ale mai multor copii, dar și ale mai multor mămici care se plimbau cu bebelușii prin parc.

Totul ar fi pornit de la o ceartă între doi copii de 14 ani, unul român celălalt ucrainean. Aceștia se se jucau fotbal în parcul sighetean. Tatăl copilului român, care a mai avut probleme cu legea, ar fi vrut să îi facă singur dreptate fiului lui în fața băiatului ucrainean.

Cu intenția de a apla conflictul a intervenit un tânăr în vârstă de 20 ani, din Sighetu Marmației. Numai că aceasta a căzut ”victimă colaterală”. El a fost pocnit direct în gură cu pumnul și a căzut la pământ. Alți oameni au intervenit în scandalul care a degenerat și s-au mai împărțit câțiva pumni. În cele din urmă poliția a intervenit.

Bătaia din parcul Grădina Morii a fost surprins cu un telefon mobil de mămicile care se plimbau cu bebeluși prin parc.

Ce spune poliția

În urma unui apel prin SNUAU 112, polițiștii municipiului Sighetu Marmației au intervenit în parcul Grădina Morii, pentru aplanarea unei altercații.

La fața locului au fost identificate și conduse la sediul poliției mai multe persoane. Un tânăr de 20 de ani, care ar fi fost agresat, nu a dorit să depună plângere.

Polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Vă avertizăm că imaginile sub șocante și am decis să le blurăm

Te-ar putea interesa si

SCANDAL LA STOICENI: După ce au băut s-au certat și s-au bătut cu furcile (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

LOCUL 2 pe LISTE: Jurnalista Carmen Avram, originară din Vișeu de Sus, candidează la Europarlamentare

Vasile Dale

EXCLUSIV: După naștere, o femeie din Finteușu Mic și-a abandonat tripleții în Spitalul Județean. Ultimii tripleți au venit pe lume acum 17 ani

Vasile Dale

1 mesaj

dan septembrie 25, 2024 at 8:14 am

Ce rol au imaginile blurate? Nu avertizeaza in nici un fel pentru a proteja omul simplu, care constata o astfel de intimplare.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.