Important

I.P.J. Maramureș declanșează activitatea de selecție a candidaților pentru școlile de poliție (sesiunea octombrie – decembrie 2024)

În perioada octombrie – decembrie 2024, Poliția Română organizează o nouă sesiune de admitere în cele două școli postliceale: Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” – Câmpina și Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj-Napoca.

Cererile de înscriere se trimit exclusiv în format electronic, până la data de 6 octombrie 2024, la adresa de email [email protected].

Candidații se pot înscrie la o singură școală

Documentele necesare trebuie depuse până la 24 octombrie 2024.

Proba de evaluare a performanței fizice se va desfășura între 1-6 noiembrie 2024, iar cea de evaluare a cunoștințelor pe 9 noiembrie 2024.

Pentru mai multe informații și înscrieri, accesați link-ulhttps://mm.politiaromana.ro/files/pages_files/Anunt_recrutare_concurs_de_admitere_la_%C8%98colile_de_Agen%C8%9Bi_de_Poli%C8%9Bie,sesiunea_oct.-_dec._2024.rar
De asemenea vă puteți adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul IPJ Maramureș sau la nr de tel 0262-207711.Mult succes!

Te-ar putea interesa si

Ionel Bogdan: Aeroportul Internațional Maramureș va opera zboruri externe, de linie, în mod regulat începând cu anul 2022

Redactie

EVENIMENT: Ziua Culturii Naționale, sărbătorită la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu”

Redactie

Angajații VITAL au donat sânge pentru a salva 100 de vieți!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.