Eveniment

Cuvintele au prins viață pe Câmpia Tineretului: peste 100 de elevi și polițiști transmit împreună, același mesaj!

O voce distinctă poate atrage atenția, însă adevărata putere a comunicării se manifestă atunci când ea este corelată cu alte voci. Cu emoția inerentă activităților pe care le desfășoară în colaborare cu tinerii, polițiștii au dorit sa transmită mesajul Campaniei „Tăcerea e tot violență. Vocea ta e soluția”, într-o formă autentică.

Prin intermediul flashmobului organizat împreună cu elevi ai Colegiului de Arte din Baia Mare, polițiștii au arătat faptul că sinergia între diferitele perspective și tonuri contribuie la crearea unui mesaj puternic.

Vocea este unul dintre cele mai puternice instrumente, atunci când vine vorba despre transmiterea unei fapte de violență, a unui act de bullying. Astfel, am corelat limbajul verbal, cu cel non verbal, pentru a susține într-o formă completă mesajul campaniei amintite.

Nu a fost un simplu act de a așterne cuvinte, ci o altă formă de a le transmite elevilor că violența, tolerată, contribuie la încurajarea fenomenului, în timp ce comunicarea devine parte a soluției.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT: IMPACT VIOLENT PE BD INDEPENDENTEI DIN BAIA MARE. O PERSOANA RANITA (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV – „BUZĂ” a comis-o din nou! Spărgătorii prinși la Seini află astăzi dacă sunt arestați preventiv (FOTO)

Vasile Dale

PERCHEZIŢIE DOMICILIARĂ: Băimărean reţinut pentru 24 de ore pentru contrabandă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.