Important

SPECTACOL DE IMPROVIZAȚIE MARCA ”APROAPE” ÎN WEEKEND!

Asociația Artspot începe seria evenimentelor #aproape din acest an cu un spectacol de improvizație! Sâmbătă, 28 septembrie, are loc primul eveniment derulat sub marele proiect pe care aceștia își doresc să îl construiască, și anume Teatrul Aproape. Prin acest proiect se dorește conturarea unui epicentru și a unei inimi artistice care să atragă întreg orașul către evenimente culturale sub egida #aproape!

Ce este un spectacol de improvizație? Este locul în care, fără un scenariu pregătit dinainte, actorii creează scene, povești și personaje pe loc, spontaneitatea fiind factorul principal în acest proces. Publicul are un rol la fel de esențial ca și cei din fața lor, deoarece este implicat activ, oferind sugestii, teme și propuneri în baza cărora actorii să își construiască universul scenic.

„Într-un spectacol de acest tip, atmosfera este una plină de energie, umor și surprize iar experiențele oferite spectatorilor sunt unice, interactive și captivante. Și asta vrem să facem și noi aici! Bineînțeles, toate acestea vin împreună cu și într-un mediu deja cunoscut de comunitatea noastră, unul care să facă fiecare participant să se simtă cu adevărat APROAPE.” – Dragoș Călin, președinte Artspot.

Pe scenă vor urca Andrei Han, Alex Macavei, Eduard Bîndiu și Cătălin Mocan iar întreg spectacolul va fi curatoriat de către actrița Larisa Miskolczi.

Evenimentul se va desfășura la LogOut Pub, pe Strada Vasile Lucaciu nr. 1, de la ora 19:00. Bilete pentru eveniment se pot achiziționa accesând link-ul:
https://www.entertix.ro/evenimente/24588/aproape-impro-28-septembrie-2024-log-out-pub-baia-mare.html

Te-ar putea interesa si

SĂ ÎI SPRIJINIM – Trecere pentru pietoni automatizată inventată de membrii clubului de robotică al Colegiului Tehnic ”George Barițiu”

Vasile Dale

CONTROALE: Siguranţa în trafic şi comerţul ilicit, principalele linii de acţiune pentru poliţiştii din Sighetu Marmaţiei şi cei din Târgu Lăpuş

Vasile Dale

Jandarmii montani, împreună cu Super Eroii Daco Spartani

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.