ImportantTara Lapusului

CUPȘENI: Sănătatea reprezintă pilonul de bază al unei comunități prospere și fericite

Astăzi, un obiectiv important pentru comuna Cupșeni a devenit realitate: Cabinetul medical (mulți îl știm sub denumirea de „dispensarul uman”) din Cupșeni a fost reabilitat complet, după o muncă susținută și o colaborare exemplară între toate părțile implicate. Aceasta nu este doar o clădire renovată, ci o investiție în sănătatea fiecărui locuitor, un spațiu modern, adaptat celor mai înalte standarde, în care vă veți putea adresa cu încredere pentru a primi îngrijirile necesare primare și apoi să puteți ajunge la specialiștii din domeniul în care sunt probleme de sănătate identificate.

„Promisiunea mea electorală făcută în 2020 de a reabilita acest dispensar a fost îndeplinită, prin finanțare europeană și eforturilor susținute ale constructorului (cu care am avut o colaborare exemplară, poate cea mai frumoasă din cei de peste 8 ani jumate în care am fost primar), inginerilor, dirigintelui de șantier (care a apăray interesele primăriei), muncitorilor și colegilor din primărie. #Împreună am reușit să transformăm acest spațiu într-un loc care să răspundă nevoilor actuale ale comunității noastre.

Avem deja un medic de familie și o farmacie, iar intenția mea este să continuăm pe acest drum, aducând în viitor și alte servicii medicale, precum un cabinet stomatologic. Toate acestea sunt făcute pentru a vă oferi vouă, cetățenilor, acces facil la servicii de sănătate esențiale, aici, în Cupșeni.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru sprijinul vostru continuu. Împreună, construim o comunitate mai sănătoasă și mai unită! Mai jos fotografii cu felul în care arată acum clădirea și cum am preluat-o”, spune Lucia Chermezan, primarul comunei.


Te-ar putea interesa si

În Maramureș sunt izolate la domiciliu 3.143 de persoane. O persoană care nu a respectat măsura izolării la domiciliu a fost introdusă în carantină instituționalizată

Vasile Dale

Expoziție de mărțișoare tradiționale cu specific maramureșean la Ambasada României în Israel

Redactie

Recomandări pentru protejarea împotriva înghețului a contoarelor și instalațiilor de apă!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.