BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Articole de îmbrăcăminte și parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, ridicate de polițiști în urma unei percheziții la Sighetu Marmației

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu cei din Sighetu Marmației, au desfășurat, în această dimineață, o acțiune de amploare în municipiu.

Astfel, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, la un imobil de pe raza municipiului Sighetu Marmației.

Activitățile, efectuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de depunere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

În cadrul percheziției au fost depistate și ridicate în vederea confiscării articole de îmbrăcăminte și parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, precum și înscrisuri care pot conduce la aprobarea activității infracționale.

În continuare sub supravegherea procurorului, polițiștii continuă cercetările în vederea identificării tuturor participanților la activitatea infracțională și luarea măsurilor legale.

Totodată, polițiștii au fost prezenți pe anumite sectoare de drum, atât pentru descurajarea comiterii de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, cât și pentru impunerea disciplinei în trafic. Au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale pentru abateri de la prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Acțiunile polițiștilor au ca scop protejarea populației împotriva activităților infracționale precum și păstrarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Cod roşu de avalanşă în Muntii Rodnei si pe Creasta Cocosului (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Persoană încarcerată în mașină la intrare în Recea. A decedat (actualizare)

Vasile Dale

BĂTAIE DE JOC: Salvamont – un serviciu de urgență doar pe hârtie!!! Șoferii rămân fără permis în timpul intervențiilor pentru că depășesc viteza legală pentru a salva o viață

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.