BREAKING NEWSELECTORALEImportantMaramuresul Istoric

MARIUS GRAD, unul dintre cei mai buni viceprimari din județul Maramureș își încheie mandatul cu un număr record de peste 30 de proiecte majore inițiate!

În acești 4 ani de zile am fost foarte atenți pe toată activitatea domnului viceprimar al Orașului Vișeu de Sus și putem să spunem că nu avem nimic de reproșat pe plan profesional.

După cum se poate observa și în pozele atașate, viceprimarul Grad Marius a contribuit masiv la modernizarea orașului Vișeu de Sus fiind inițiator de proiect la modernizarea blocurilor, parcurilor , școlilor, aducțiuni de apă, modernizări drumuri de acces dar și fiind viceprimarul cu cele mai multe proiecte inițiate din județul Maramureș.

Întrebat de către noi cum a fost acest mandat de 4 ani raspunsul viceprimarului a fost: ”Când faci ceva cu sufletul nimic nu este greu. Mereu am fost alături de cetățenii orașului Vișeu de Sus indiferent de ziua sau ora în care am fost contactat. Pentru mine Primăria a fost a doua casă și ma bucur enorm de mult ca în urma mea va rămâne ceva frumos.

Deși am avut nenumeroase piedici și obstacole mereu am trecut cu bine peste ele avand încredere în Dumnezeu. Doresc sa mulțumesc la toți viseuanii pentru că mereu au fost alături de mine și vă asigur că am rămân acelasi Grad Marius cinstit si corect cum l-ati cunoscut”.

Te-ar putea interesa si

LottoPark România – joacă online și câștigă

Redactie

FAPTELE NE DEFINESC: Sergent major Drăguș Petru de la IJJ Maramureş face voluntariat în timpul liber

Redactie

INFRACŢIUNI SILVICE: Peste 132 mc lemn confiscat şi amenzi de 23.000 de lei aplicate de poliţişti

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.