BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Mamă și fiică atacate cu parul de un localnic din Bocicoel

Clipe de groază pentru o mamă și fiica ei pe o uliță din localitatea Bocicoel. Femeia și-a cumpărat recent o gospodărie în sat iar o vecină a rugat-o să îi aducă doi saci cu cartofi din centrul localității până acasă.

”Nu prea cunoaștem pe nimeni prin zonă. Doar vecinii, așa puțin. O vecină în vârstă m-a rugat să îi aduc doi saci cu mașina din sat că ea nu avea putere și am acceptat. Am mers cu fiica mea iar la întoarcere ne-am intersectat pe ulița bisericii cu o căruță cu lemne. Era un bătrânel care a coborât la noi cu un par și tot a vrut să ne lovească, ne-a amenințat, ne-a înjurat. Nici nu am știut cum să reacționăm. Striga că e ulița lui și ce căutăm noi pe acolo. Degeaba i-am spus că bag mașina pe un podeț, las sacii cu cartofi și nu îl încurc, că nu a ținut.

Mi-am sunat soțul și a venit să mă ajute. Și atunci a pus mâna pe par să intre cu el în mașină la noi. Am chemat poliția pentru că nu mai știam ce să facem. Nu ne vine să credem ce ni s-a întâmplat. Nu știam că un drum public, o uliță este proprietatea unei persoane. Așa ceva nu am auzit în viața mea” ne-a povestit victima.

Ce spune poliția

La data de 28 septembrie a.c., poliția a intervenit în localitatea Bocicoel, la un eveniment sesizat prin SNUAU 112. Au fost identificate persoanele implicate și față de un bărbat a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Până în prezent nu a fost depusă plângere pentru comiterea vreunei infracțiuni.

Te-ar putea interesa si

BAIA MARE: Un bărbat pe trotinetă electrică, lovit de o maşină pe str. Gării. Cum s-a petrecut accidentul (FOTO)

Vasile Dale

SOCANT: Femeie gasita moarta sub un pod din Iadara. Anchetatorii nu exclud violul urmat de crima

Vasile Dale

Daniel Leş, „ultimul dac liber”, mesaj de Ziua Naţională a României

Redactie

1 mesaj

lesc septembrie 30, 2024 at 8:02 am

mos senil….

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.