BREAKING NEWSImportantMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: A început să ningă în Munții Rodnei – ACTUALIZARE

A început să ningă în Muntii Rodnei, la stația meteo de pe Vf. Pietrosul Rodnei sunt 0 grade Celsius.

Toată țara se află sub incidența mai multor coduri de vreme rea, ploi și vânt. La fel și Maramureșul, unde până în 01 octombrie, ora 10 este cod galben de ninsori și intensificări ale vântului la altitudini în general de peste 1700 m în Carpații Orientali și Meridionali.

În Carpații Orientali și Meridionali, la altitudini în general de peste 1700 m, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar vântul va avea intensificări, cu viteze de 70…90 km/h.

ACTUALIZARE

În zona montană înalta, peste 1700 de metri (inclusic la stația meteo Iezer) au căzut în cursul zilei de ieri precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar temperaturile au înregistrat valori negative, până la -2 grade Celsius. Vremea va fi astăzi rece pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros. Va plouă pe arii extinse la munte și local în rest. În zona montană la altitudini de peste 1700 m precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va suflă slab și moderat cu intensificări locale ziua, cu viteze la rafală de până la 45…55 km/h, iar pe crestele montane de peste 60 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 13 grade iar cele minime între 2 și 5 grade. Izolat, în zonele joase, vor fi condiții de ceață.

Te-ar putea interesa si

PERICOLUL DE PE TROTUAR: Peretele unei case s-a prăbuşit în Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV / PRĂPĂD LA BORȘA: Păduri seculare rase de pe suprafața pământului. Se cere intervenția Ministrului Mediului (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO: Avertizare nowcasting în Maramureş de vreme extremă. Sunt vizate 23 de localităţi, toate din Ţara Chioarului şi Ţara Lăpuşului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.