BREAKING NEWSRecomandate

FOTO: Acțiune de amploare a polițiștilor Biroului Transporturi Maramureș. Tânăr francez dat dispărut găsit în gara CFR Baia Mare

Sâmbătă, 28 septembrie, sub coordonarea polițiștilor din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Maramureș a fost organizată o acțiune de amploare, în sistem integrat, pentru prevenirea faptelor antisociale care ar putea aduce atingere siguranței cetățenilor.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj Napoca, al jandarmilor maramureșeni și al polițiștilor locali au fost desfășurate activități ce au vizat prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului, a actelor de vagabondaj și a cerșetoriei, în zona stațiilor de cale ferată și în trenurile de călători.

Astfel au fost legitimate și verificate prin aplicația e-DAC 85 de persoane și oprite pentru control 16 autovehicule.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 4000 lei, cele mai multe pentru abateri de la prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, în acest weekend polițiștii au depistat un tânăr de 20 de ani, pe numele căruia autoritățile franceze au emis alertă, fiind declarat dispărut.

Polițiștii sunt în continuare prezenți, în cadrul unor acțiuni ce vizează prevenirea oricărei situații care ar putea pune în pericol liniștea cetățenilor.

Te-ar putea interesa si

EDITORIAL: Cum stăm cu demnitatea și onestitatea, domnilor?

Redactie

TRAGEDIE: A traversat neregulamentar si a murit lovit de o mașină

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: EXCLUSIV – Un polițist și-a descărcat accidental pistolul în sediul Poliției Municipiului Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.