BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Trei victime (2 posibil încarcerate) în urma unui accident produs la Rona de Sus (actualizare)

Un accident rutier s-a produs în această seară în Rona de Sus. Potrivit ISU Maramureș, a fost implicat un autoturism, rezultând 3 victime (2 posibil încarcerate). La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri, SMURD, de poliție.

ACTUALIZARE: Ce spune Poliția

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să acorde o atenție deosebită condițiilor meteorologice nefavorabile, în special în caz  de ploaie, când riscul producerii accidentelor rutiere crește semnificativ din cauza vizibilității reduse și a carosabilului alunecos!

Aseară , în jurul orei 20.00, echipajul de poliție din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Sarasău a fost sesizat prin SNUAU 112 că pe Dealul Hera, la intrare în localitatea Rona de Sus, a avut loc un accident rutier cu victime.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că o tânără de 18 ani, care conducea un autoturism, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe contrasens, iar ulterior a acroșat un stâlp din beton.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a doi tineri, pasageri, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

VIŞEU DE SUS: A condus sub influența băuturilor alcoolice şi s-a ales cu dosar penal

Redactie

RUTIERE: Minor de 7 ani accidentat de un autoturism în Sighetu Marmației, şoferi băuţi depistaţi la Onceşti şi Baia Mare

Redactie

CERCETATĂ PENAL: O băimăreancă a furat dintr-un supermarket produse alimentare de 150 de lei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.