BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu violent la Borșa. Intervin pompierii cu 5 autospeciale – ACTUALIZARE

Un incendiu violent a izbucnit în această seară în zona Complex din orașul Borșa. Din primele informații se pare că focul a cuprins acoperișul unei gospodării de pe strada Preluca Tătarilor.

Inițial au fost trimise două autospeciale de intervenție ale pompierilor militari din Borșa și un echipaj SMURD. Din cauza amplorii incendiului s-au suplimentat forțele cu încă trei autospeciale.

Suprafața este una foarte mare iar flăcările s-au extins și la un imobil cu mai multe etaje. Este vorba despre o casă parter + 3 + mansardă.

”Intervenim cu 4 autospeciale, un echipaj SMURD și un echipaj de comandă. Se intervine pe o suprafață de 280 mp de acoperiș și mansardă. Exista riscul de extindere însă acum acest risc a fost înlăturat. Se intervine în acest moment” ne-a transmis ISU Maramureș.

ACTUALIZARE

Pompierii militari au fost alertați cu privire la producerea unui incendiu la o casă de locuit în orașul Borșa.
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la acoperișul construcției, existând pericolul ca flăcările să se propage la vecinătăti. Echipajele operative ajunse la fața locului au reușit să înlăture pericolul de extindere.

În aceste momente peste 20 de pompieri din cadrul Stației Borșa și a Secției de Pompieri Vișeu de Sus intervin cu 4 autospeciale de stingere pentru lichidarea incendiului, care a fost localizat la nivelul mansardei și a acoperișului, pe o suprafață de circa 250mp.

Din fericire nu exista victime. Proprietarii sunt plecați în străinătate.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – CRIMĂ LA ŢICĂU: O bătrână a fost ucisă cu toporul. Suspect – vecinul de 25 de ani (ACTUALIZARE)

Redactie

UMANITATE: Angajații Spitalului Județean de Urgență Baia Mare au donat sânge (foto)

Vasile Dale

EXCLUSIV: SONDAJ – Băimărenii nu mai au încredere în politicienii care nu își onorează promisiunile electorale

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.