BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

ACȚIUNE SALVAMONT: Ucrainean de 38 de ani rătăcit în zona Vf. Pop Ivan – actualizare

O nouă acțiune de căutare-salvare a SPJ Salvamont Maramureș în zona Vf Pop Ivan în M-ții Maramureșului. Salvamontiștii intervin pentru găsirea și extragerea unui cetățean ucrainean în vârstă de 38 ani care se află de câteva zile pe drum fiind ud, fără haine de schimb, fără provizii și datorită temperaturilor scăzute din munte în ușoară (deocamdată) hipotermie.
O echipă de salvatori montani a pornit spre zona menționată și va face joncțiune cu o echipa a Poliției de Frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației și împreună vor urca în munte, o porțiune cu autospecialele din dotare și ulterior terestru.
Evacuarea se va face doar terestru iar operațiunea de salvare va dura undeva la 7-9 ore.

ACTUALIZARE

Cetățeanul ucrainean de 38 de ani a fost coborât din munte și a fost predat adineauri echipajului Ambulanței venit în sprijin.

Epuizat fizic în hipotermie, deshidrat și deplasabil doar cu sprijin în ambele părți, ucraineanul a fost salvat și acum este în drum spre unitatea medicală.


Te-ar putea interesa si

Imagini socante la Poieni: Un politist de frontiera a batut cu pistolul in geamul unei masini oprite (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Disfuncționalități în furnizarea apei potabile către utilizatori

Vasile Dale

CRIMĂ ÎN SATU MARE: Bărbat din Satu Mare, suspect principal într-o crimă nerezolvată de opt ani. Este bănuit că a ucis-o pe actriţa Gabriela Dorgai

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.