BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

DELAPIDARE: 6 percheziții, una la Primărie, desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice la Poienile de sub Munte.

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară, pe raza localității Poienile de Sub Munte, la sediul unei instituții publice, la sediul unei societăți și la domiciliul unor persoane fizice și 9 mandate de aducere.

Conform surselor noastre una dintre percheziții se desfășoară la sediul Primăriei comunei Poienile de Sub Munte.

Activitățile se desfășoară într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de delapidare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus,.

Acțiunea se desfășoară în sistem integrat, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale și al polițiștilor de ordine publică, investigații criminale, arme, poliția rutieră, biroul școlar, precum și polițiști de la Poliția municipiului Sighetu Marmației, Secția Rurală Leordina. Aceștia acționează în zona Poienile de Sub Munte, Leordina, Sighetu Marmației, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite de orice natură și asigurarea unui climat de ordine și liniște publică corespunzător.

Te-ar putea interesa si

BREB: Cât costă o cămașă tradițională, lucrată manual în cel mai vizitat sat din Maramureș

Redactie

FOTO CITITORI: Dacă ești polițist la rutieră în Vișeu de Sus ești șmecher și la volanul mașinii personale

Vasile Dale

ACCIDENT: UN TANAR A PLONJAT CU MASINA IN GOL DE PE UN POD, DAR A SCAPAT TEAFAR (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.