BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Autospecială de poliție, acroșată de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 67 de ani

Astăzi, 1 octombrie, polițiștii au intervenit la un accident de circulație cu pagube materiale, produs în municipiul Baia Mare.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că o autospecială de poliție, care avea în funcțiune semnalele luminoase și acustice, a fost acroșată de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 67 de ani, care nu ar fi acordat prioritate de trecere.

În urma impactului nicio persoană nu a fost rănită. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, față de bărbatul de 67 de ani au fost luate măsuri legale conform prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, respectiv aplicarea unei sancțiuni contravenționale și reținerea permisului de conducere.

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: Accident rutier pe DN 18, în Baia Sprie. Ce spun poliţiştii (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

MĂRTURII CUTREMURĂTOARE ÎN CAZUL FETIȚEI de 14 ani violate: ”I-a sărit în spate un om cu o mănușă pe mână, i-a pus cuțitul la gât, i-a dat un pumn în gură și a batjocorit-o” (video)

Vasile Dale

RECORD DE INFRACŢIUNI: Sighetean prins la volan de 8 ori fără permis: de 4 ori beat la volan și de 2 ori conducând o mașină neînmatriculată

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.