BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

RĂMÂNEȚI VIGILENȚI: O femeie din Sighetu Marmației nu s-a lăsat înșelată!

Vă rugăm să vă păstrați vigilența și să nu dați curs unor solicitări telefonice de a transmite sume de bani ca urmare a producerii unor accidente soldate cu rănirea unor membri ai familiei. Semnalați poliției orice faptă de această natură!

Vă reamintim faptul că în cazul metodei accidentul, se comunică o veste șocantă, constând în aceea că un membru al familiei a fost implicat într-un accident care s-a soldat cu urmări grave, iar pentru diminuarea consecințelor legale și/sau medicale ale evenimentului se solicită o sumă de bani.
Ultimul caz de acest fel a fost înregistrat ieri, 30 septembrie, la Poliția municipiului Sighetu Marmației. Unei femei din municipiu, care a fost contactată pe telefonul fix, i-a fost solicitată suma de 2000 de euro, de către un pretins asistent medical, care a invocat faptul că fiul său a avut un accident în Spania. Inspirată, femeia și-a contactat membrii familiei și nu a transferat banii.
Informați-vă părinții, bunicii cu privire la acest mod de operare și recomandați-le ca în ciuda stărilor emoționale generate, să fie precauți! În niciun caz nu dați crezare unor povești anunțate telefonic și nu transferați sume de bani

Te-ar putea interesa si

ZIUA INTERNAŢIONALĂ A PERSOANELOR CU DIZABILIZĂŢI: Inaugurarea noului sediu al Asociației Esperando

Redactie

ACTUALIZARE: O maşină a luat foc în parcarea subterană de la Vivo (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Vezi în imagini video cum se răcoresc copiii în ”Orașul prăfuit al Învingătorilor”. Au și trotinete

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.