BREAKING NEWSEveniment

ARESTAT PREVENTIV: Un băimărean beat criță care a lovit o mașină, apoi a fugit, a fost trimis 30 de zile după gratii

Duminică, 29 septembrie, în jurul orei 19.00, un bărbat de 67 de ani care conducea un autoturism pe strada Victoriei, ar fi pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

După impact, acesta și-a continuat deplasarea până pe strada Minerilor, unde a fost identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările.

În baza probatoriului administrat, polițiștii rutieri, sub coordonarea procurorului de caz l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul de 67 de ani. Procurorii și polițiștii l-au prezentat în fața instanței de judecată pentru propuneri legale.

Ce spune instanța

POP V. IOANInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 3660/197/P/2024 din 01.10.2024 şi, în consecinţă:

În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile a inculpatului POP IOAN, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, prev. de art. 336 alin. 1 C.pen.

Respinge solicitarea formulată de inculpat, prin apărătorul desemnat din oficiu, de a se lua faţă de inculpat măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru reprezentantul Ministerului Public. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  3320/2024 . Inculpatul a contestat decizia la Tribunalul Maramureș.

Te-ar putea interesa si

ȘOFERI BEȚI LA VOLAN: Cu 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat la volan prin Recea iar altul circula haotic pe DN18B

Vasile Dale

A CRESCUT APROAPE DE POMPIERI: Raymond, adolescentul din Baia Mare care de doi ani împarte şcoala cu voluntariatul la SMURD

Redactie

A AVUT GĂRGĂUNI în CAP: Un tânăr din Baia Mare a distrus mai multe mașini parcate cu o bâtă de baseball

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.