BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

„ATENȚIE LA TREN!”: Poliția Transporturi a supravegheat traficul rutier în zona trecerilor la nivel cu cale ferată

Atragem atenția tuturor participanților la trafic de a trata cu seriozitate și precauție orice deplasare în zona trecerilor la nivel cu cale ferată! Fiecare nerespectare a prevederilor în vigoare poate duce la producerea unei tragedii!

Polițiștii de transporturi au acționat ieri pe raza de competență a municipiului Sighetu Marmației pentru reducerea riscului rutier în zona trecerilor la nivel cu cale ferată.Obiectivele activităților desfășurate au vizat respectarea de către participanții la trafic a normelor rutiere privind regulile de trecere la nivel cu cale ferată și conștientizarea riscurilor la care se expun conducătorii auto atunci când nu le respectă.

În urma controalelor, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale conform reglementărilor în vigoare, în valoare de peste 5.400 de lei.

Activitățile vor continua pentru ca toți participanții la trafic să beneficieze de o călătorie în siguranță!

RESPECTAREA VITEZEIverificată de polițiștii din Dragomirești

Autovehiculele care circulau  pe D.J. 186, pe tronsonul de drum Dragomirești- Strâmtura, au fost supuse verificărilor în cadrul unei acțiuni desfășurată de polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă și cei din Dragomirești.

Acțiunea pe linie rutieră a vizat prevenirea și combaterea regimului legal de viteză, precum și respectarea altor norme rutiere de către participanții la trafic.

În urma controalelor efectuate, polițiștii au constatat 16 contravenții la O.U.G. 195 din 2002, în valoare de peste 6.200 de lei, și a fost reținut un certificat de înmatriculare.

Polițiștii continuă acțiunile rutiere în zona de competență pentru asigurarea unui trafic rutier optim participanților la trafic.

Concomitent, a fost organizată o acțiune  în sistem integrat pe raza localităților Poienile de sub Munte, Leordina și Sighetu Marmației. În cadrul activităților au fost legitimate 147 de persoane și au fost verificate 11 autoturisme. De asemenea, polițiștii au verificat 18 dosare electronice de supraveghere, o persoană aflată în arest la domiciliu, cinci deținători de arme, iar în cadrul unităților școlare s-au efectuat activități preventive.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 40 000 de lei și au fost confiscate 204 pachete de țigări de proveniență ucraineană.

Activitățile fac parte dintr-o serie de măsuri continue pentru creșterea climatului de siguranță și descurajarea activităților infracționale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Șoferul băut care a lovit un biciclist și a fugit de la fața locului a fost arestat preventiv

Vasile Dale

Galerie foto: Cerșetorii devin violenți cu clienții agenților economici din Baia Mare. Poliția Locală doarme?

Vasile Dale

TRAGEDIE LA PISCINA: Bebeluș resuscitat si salvat de S.M.U.R.D. Maramureș. A MURIT LA SPITAL (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.