Important

Campania de strângere de fonduri “Putem continua cu ajutorultău!” s-a încheiat

AsociațiaEsperando a avutînderulare,perazaMunicipiuluiBaia Mare, campa-nia de strângere de fonduri“Putem continua cu ajutorultău!”.
Aceasta a fostlansatăînanul 2022 și a primit un nouavizpentruprelungireînoc-tombrie 2023, pentruîncă un an.
Înacesttimp, urne ale AsociațieiEsperando s-au găsitîndiferitelocații de perazaorașului,oferindcetățenilorposibilitatea de a susțineastfelactivitățileeducaționale, de recuperareșide integrarecare se deruleazăînCentrul de ZiEsperando.
Încele12 luni de campanie, înurne a fostcolectatăsuma de 2251.95 LEI.
Fondurile strânse prin intermediul acestei campanii vor fi utilizate pentru a susține activitățile derulate pentrucopiii, tineriişiadulţii cu nevoispecialeînCentru-lEsperando(ședinţe de kinetoterapie, psihoterapie, fizioterapie, activități de socializare, activități educaționale, formarea deprinderilor de viață independentă etc.).

Mulțumimtuturorcelor care au ales săsprijineastfelpersoanele cu dizabilități, contribuind la menținereaserviciiloratât de necesareînrecuperarealor.

Le mulțumim, de asemenea, tuturorcelor care ne-au pus la dispozițiespațiilepentruamplasareaurnelor.

Pentru informaţii şi detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie pe str. Colonia Topitorilor, nr. 14A, Baia Mare, tel: 0362- 401363, e-mail: [email protected].

Te-ar putea interesa si

ANUNŢ VITAL PENTRU CONSUMATORII SIGHETENI: Furnizarea apei potabile, sistată pe mai multe străzi

Redactie

”ȘANȘA ESTE DE PARTEA TA”: Polițiștii Biroului Siguranța Școlară, la Școala Gimnazială Ardusat

Redactie

„UN PAS SPRE VIITOR”: Tabăra organizată de Hope and Homes for Children și NN, o șansă pentru tinerii din sistemul de protecție

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.