Important

Baia Mare are linie de autobuz dedicată exclusiv elevilor


Municipiul Baia Mare continuă și în acest an școlar să ofere o linie de autobuz (linia 10) dedicată exclusiv elevilor, pentru a asigura un transport sigur și eficient către unitățile de învățământ. Linia 10 pornește în fiecare dimineață, la ora 7:30, de la VIVO și urmează traseul Gară – Pizza Plus – Canal 7 – Pietrosul – OJT – Colegiul de Arte și Strada Ferăstrăului, pentru elevii de la Liceul Sanitar.
”Am creat această linie de autobuz care străbate întreg orașul, de la VIVO Mall la Colegiul ”Transilvania”, special pentru școlari. Pentru cei care poate încă nu au aflat, linia 10 este funcțională pe parcursul anului școlar. Este o inițiativă prin care venim în sprijinul părinților, al bunicilor, să nu mai fie nevoiți să îi ducă ei pe copii la școală dimineața. Încurajăm folosirea transportului public în comun și, în același timp, reducem aglomerația din trafic care se creează dimineața în oraș”, a declarat Ioan Doru Dăncuș.
Numărul elevilor care folosesc această linie este în creștere, motiv pentru care administrația locală intenționează să creeze o nouă linie de transport destinată elevilor, care să pornească din cartierul Vasile Alecsandri și să meargă înspre zonele: Progresului, Culturii, Coșbuc și Republicii. De asemenea, se ia în calcul și o a treia rută, care să pornească din zonele Firiza și Ferneziu.

Te-ar putea interesa si

Mesajul de Paști din partea Primăriei și Consiliului Local Mireșu Mare

Vasile Dale

PE DRUMURILE PUBLICE DIN MARAMUREŞ: Două dosare penale pentru conducere fără permis

Vasile Dale

PENTRU SESIUNEA DIN IANUARIE: 935 de candidaţi recrutaţi pentru admiterea la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.