BREAKING NEWSEvenimentNational

DE NOAPTEA MINȚII: Album foto la rezoluție bună cu tatuajele din zonele intime – Asta trebuie să aibă toți candidații la admiterile în școlile Ministerului de Interne

Pe zi ce trece sunt din ce în ce mai surprins despre ce pot debita neuronii plictisiți ale celor din conducerea Ministerului Afacerilor Interne.

Să vă povestesc ce au mai scos din puțul gândirii mințile crețe din M.A.I.: Reprezentând Sindicatul Național DECUS și Federația Sindicatelor din Poliție SMARTLEX am participat astăzi la sediul M.A.I. la ședința Grupului de Dialog Social, având pe ordinea de zi și proiectul ordinului viceprim-ministrului, ministrul afacerilor interne pentru modificarea și completarea Ordinului ministrului afacerilor interne nr. 105/2020 privind examinarea medicală a candidaților la concursurile de admitere în instituțiile de învățământ care formează personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, precum și la concursurile de încadrare în Ministerul Afacerilor Interne.

În propunerea de modificare a actului normativ, liniștiții din M.A.I. au propus și modificarea art. 5, care să aibă următorul cuprins: <<În vederea examinării medicale, candidații sunt obligați să prezinte medicului de unitate o copie a adeverinței eliberate de medicul de familie, depusă în dosarul de recrutare, precum și fotografii cu tatuajele ori elementele ornamentale, de orice natură, aplicate, inserate sau implantate pe/în întreg corpul.

Cu alte cuvinte, candidații sunt obligați să-și fotografieze în prealabil toate tatuajele aplicate pe piele și piercingurile inserate sau implantate în/pe tot corpul și să le aducă într-un album regulamentar la examinarea medicală.

  • inclusiv din zonele intime? am întrebat la unisor.
  • inclusiv din zonele intime, fără nicio excepție, a fost răspunsul responsabililor.

Este de notorietate faptul în ziua de astăzi mulți dintre tineri aleg să-și personalizeze trupul din dorința de reafirmare și de confirmare a unicității, motiv pentru care atât tatuajele cât și elementele ornamentale se pot regăsi inclusiv în zona organelor genitale. Ei bine, inclusiv și aceste fotografii trebuie să se regăsească în albumul candidatului, conform opiniilor iluștrilor de la Interne.

S-au născut evident întrebări care i-au pus în dificultate pe ministeriabili: Unde vor fi stocate aceste fotografii? Pe ce perioadă vor fi păstrate? Se vor regăsi în dosarul personal? Va exista o bază de date, spre amuzamentul și alungarea plictiselii din birouri?

Am propus ca variantă alternativă identificarea chiar de către medicul care efectuează examinarea candidatului și descrierea de către acesta a tatuajelor și a elementelor ornamentale, iar acolo unde nu cunoaște semnificația unor simboluri, medicul să solicite opinia unor experți.

Ce credeți? Conducerea MAI spune NU și NU! Vor albume cu fotografii și gata! Eventual fotografiile, pe care unii le pot interpreta ca având caracter pornografic, să fie de calitate și la o rezoluție mare, să nu-și mijească ochișorii pe detaliile care îi interesează.

Eu de când vă spun că ministerul ăsta face eforturi susținute să provoace ilaritate și să se scufunde din ce în ce mai mult în mocirla penibilității? Iată încă o dovadă. Q.E.D.

Bogdan Bănică, Vicepreședinte CNSLR – Frăţia București

Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO, VIDEO: Viitură la Poienile de Sub Munte. Cod portocaliu de vreme severă în judeţ

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Trafic blocat la podul peste Someș de la Ardusat. Coloane de kilometri întregi pe sensul spre Baia Mare

Vasile Dale

TIMP DE 14 ZILE: Comuna Petrova intră în carantină totală

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.