Eveniment

ORDINE ȘI SIGURANȚĂ PUBLICĂ: Acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale în zona Pirită

Pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică și creșterii siguranței cetățenilor, ieri, polițiștii de ordine publică și investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, sprijiniți de polițiștii locali, reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială și jandarmii maramureșeni, au acționat în zona Pirită.

Acțiunea a vizat persoanle predispuse la comiterea de fapte penale sau contravenționale, prevenirea criminalității stradale, dar și identificarea anumitor persoane și bunuri date în urmărire, care locuiesc fără forme legale în acea zonă, bunuri provenite din comiterea de infracțiuni, persoane care se sustrag urmăririi penale sau depistarea persoanelor împotriva cărora instanțele de judecată au emis mandate de executare a pedepsei închisorii.

Peste 100 de persoane au fost verificate de polițiști prin intermediul aplicației E-DAC, fapt pentru care două persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Baia Mare pentru aplicarea unor măsuri judiciare. De asemenea, o persoană a fost depistată cu HIT într-o bază de date, fiind luate măsurile legale care se impun.

Polițiștii municipiului Baia Mare monitorizează starea de fapt pentru ca cetățenii să se simtă în siguranță, iar orice fapte de natură penală sau contravențională sa fie combătute.


Te-ar putea interesa si

RUTIERE: A ajuns în şanţ cu un autoturism furat

Redactie

AL 81-LEA DIN ACEST AN: Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiștii din Baia Mare împotriva unui bărbat gelos

Vasile Dale

EXCLUSIV: Și-a ucis mama lovind-o cu o tigaie în cap. Fiul femeii a fost internat la psihiatrie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.