BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

Primar Vasile Coman: ”Vișeu de Sus – un oraș aflat într-o continuă schimbare”

Mandatul 2020 – 2024, care s-a încheiat ieri, 27.09.2024, a fost, din punct de vedere al absorbției de fonduri și realizarea de noi investiții sau aprobarea de noi proiecte, cea mai bună perioadă din istoria orașului nostru. Ultimii 4 ani au adus în Vișeu de Sus zeci de milioane de euro care au reușit să dezvolte localitatea noastră din toate punctele de vedere, aducând-o la un alt nivel. De la sănătate la infrastructură, de la sport la educație, orașul nostru este acum ALTUL – o realitate pe care nimeni nu s-o combată.

Cu toate acestea, mandatul 2024 – 2028 va fi cel puțin la fel de bun precum cel care tocmai s-a încheiat. Avem proiecte mari care sunt așezate pe note și care urmează să fie demarate în următoarele luni sau cel târziu anul viitor. Vorbim de proiecte care, cumulate, depășesc 200 de milioane de euro și care au ca scop dezvoltarea orașului nostru, crearea de noi locuri de muncă sau creșterea calității condițiilor de trai.

De la construirea unui nou corp de spital în valoare de 50.000.000€, la extinderea rețelelor de apă și canalizare (proiect aprobat ieri de către Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, cu sprijinul parlamentarilor maramureșeni PSD, prin care se alocă orașului nostru suma de 18.000.000€), Valea Vinului (8.000.000€), Valea Rîului (13.000.000€), proiecte de regenerare urbană (peste 25.000.000€), extinderea rețelei de gaz în tot orașul (proiect cu o valoare totală de 35.000.000€) și multe altele.

La 12 ani de când ocup funcția de Primar, Vișeu de Sus este ALTUL, iar SCHIMBAREA nu se oprește aici. Sunt mândru de realizările noastre și de oamenii pe care-i reprezint, de echipele alături de care muncesc, drept pentru care vă mulțumesc. Sunt mândru de Vișeu de Sus!

Cu stimă, Primar, Vasile Coman #continuămîmpreună #modernizareșidezvoltare

Te-ar putea interesa si

INCENDIERE IN STIL MAFIOT LA POIENILE DE SUB MUNTE. LOCUINTELE MUNCITORILOR SI TAFURILE AU FOST MISTUITE DE FOC (EXCLUSIV)

Vasile Dale

VIDEO: Cerșetoarea hoață din Sighet dă lovitura din nou, de data aceasta a intrat într-o casă din satul Tisa de unde a furat suma de 3 mii lei

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: O șoferiță a lovit o femeie pe trecerea pentru pietoni de lângă unitatea militară

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.