BREAKING NEWSRecomandate

VIDEO: Un tată și-a salvat copilașul de 3 ani și jumătate în ultima clipă. O bucată de tencuială a căzut pe trotuarul pe care se plimbau

Un băiețel de 3 ani si jumătate a fost la un pas de a i se întampla o tragedie, fiindcă aproape de el a căzut o parte din fațada unei clădiri. Tatăl său tocmai îi spusese să se oprească, iar în următoarea secundă molozul s-a prăbușit langă copil. Tatăl și copilul se plimbau pe strada Progresului din Baia Mare.

”În acel moment când s-a oprit bucata de tencuială a căzut în fața lui la un metru, maxim un metru și jumătate. Deci dacă nu îi spuneam să se oprească îl nenorocea. Doamnele de jos de la bancă au ieși și ele disperate afară și le-am întrebat ce aș putea face. Mi-au spus că nu știu nici ele, dar o să sune la primărie. După vreo jumătate de oră a venit poliția locală și a împrejumuit zona. Mi s-a spus că acea clădire este nesigură de câțiva ani. Au mai fost sesizări” ne-a povestit tatăl băiatului.

Oamenii care au trecut astăzi prin zone ne-au spus că Primăria Municipiului ar trebui să verifice fațadele clădirilor și să ia măsuri.

”Nu știu de cine aparține clădirea, dar primăria mă gândesc că ar trebui să ia măsuri, prin Poliția Locală” ne-a spus un trecător.

”Responsabilul de toate clădirile ar trebui să fie primăria. Trebuie făcut ceva. Toată lumea circulă și niciodată nu știi ce se poate întâmpla” a spus un alt trecător.

”A fost o hotărâre de consiliu local prin care am dispus suprataxarea cu 500% la sută pentru toți cei care nu întrețin aceste clădiri publice. Pe de cealaltă parte, structura din cadrul Poliției Locale Baia Mare are posibilitatea de aplica sancțiuni celor care nu întrețin clădirile. În situația de față, Poliția Locală a fost sesizată, proprietarul clădirii a fost somat să remedieze situația. Totodată proprietarul a fost și sancționat pentru că nu a făcut acest lucru” ne-a declarat Doru Ioan Dăncuș, primarul municipiului Bai Mare.

Până când se vor lua măsuri fiecare dintre noi trebuie să se ghideze după instinct. Atenție la picioare, dar atenție și la cap pentru că nu se știe de unde ne poate lovi ceva, fără niciun fel de avertizare.

Sursa: www.plustv.ro.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: DUPĂ DOUĂ SĂPTĂMÂNI – Bărbat găsit decedat într-un apartament de pe bd. Bucureşti din Baia Mare (ACTUALIZARE)

Redactie

FOTO: Bărbat 45 de ani din Borşa, accidentat de propria maşină în timp ce urca pe Vf. Cercănel

Redactie

ULTIMĂ ORĂ: Fostul comandant al Jandarmeriei Maramureș condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare. Soluția nu e definitivă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.