Important

Ziua Internațională a Nonviolenței marcată de polițiștii Biroului Siguranță Școlară

În contextul Zilei Internaționale a Nonviolenței, celebrată ieri, 02 octombrie, polițiștii din cadrul I.P.J. Maramureș – Biroul Siguranță Școlară au desfășurat activități educative în unitățile de învățământ.

Acțiunile au fost corelate cu mesajul campaniei naționale „Tăcerea e tot violență. Vocea ta e soluția”, care are ca scop sensibilizarea tinerilor cu privire la consecințele violenței sub toate formele sale și încurajarea acestora să vorbească atunci când se confruntă sau sunt martori ai unor astfel de situații.
Elevii au primit informații esențiale despre scopul campaniei și au beneficiat de sfaturi antivictimale și antiinfractionale, pentru a ști cum să se protejeze și să reacționeze în fața violenței.
Polițiștii le-au explicat tinerilor importanța adoptării unui comportament responsabil, pașnic, tolerant, atât în mediul școlar, cât și în afara acestuia, subliniind faptul că tăcerea în fața violenței nu este o soluție.

Au fost încurajați să folosească resursele disponibile și să colaboreze cu autoritățile în vederea soluționării eventualelor situații conflictuale.

Te-ar putea interesa si

Fost subprefect de Maramureș, Oana Oșanu a fost numită șefă la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă

Vasile Dale

Campanie de strângere de fonduri organizată de Asociația Esperando

Redactie

Centru de colectare selectivă a deşeurilor prin aport voluntar la Mireşu Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.